Gražulis Itālijas A sērijas mačā gūst desmit punktus un panākumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andrejs Gražulis
Andrejs Gražulis Foto: Aquila Basket Trento (Facebook)

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis svētdien Itālijas A sērijas spēlē guva desmit punktus un palīdzēja Trento "Aquila" komandai izcīnīt uzvaru.

Trento vienība izbraukumā ar rezultātu 87:74 (19:12, 17:22, 25:13, 26:27) pārspēja "Pesaro" basketbolistus.

Gražulis laukumā bija 22 minūtes, kuru laikā grozā meta divus no četriem divu punktu metieniem, divus no septiņiem tālmetieniem, kā arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja divas piezīmes, izprovocēja vienu pretinieku sodu, tika pie divām rezultatīvām piespēlēm un sakrāja +/- rādītāju +24 un efektivitātes koeficientu deviņi.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 17 gūtajiem punktiem bija Prentiss Habs, kamēr vēl 14 un 12 punktus pievienoja attiecīgi Kamars Boldvins un Pols Biliga.

Pezāro komandā Skots Bemforts izcēlās ar 19 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām.

Citā spēlē Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus" viesos ar 80:82 (23:21, 21:27, 21:19, 15:15) zaudēja Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia".

"Virtus" komanda ir uzvarējusi astoņās no 11 spēlēm un ieņem otro vietu, "Aquila" ar tādu pašu bilanci ir par vienu pozīciju zemāk, Artūra Strautiņa pārstāvētā Tortonas "Derthona" ar piecām uzvarām 11 spēlēs ir desmitā, bet "Scafati", kuras rindās spēlē Jānis Strēlnieks, ar bilanci 4-7 ieņem 13.vietu 16 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu