Parīzes viesnīcā atrasts pazudušais 750 000 eiro vērtais gredzens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Francijas galvaspilsētā Parīzē pēc vairāku dienu meklējumiem atrasts 750 000 eiro vērts gredzens, kas bija pazudis viesnīcā "Ritz", ziņo raidorganizācija BBC.

Gredzena īpašniece - Malaizijas uzņēmēja - aizvadītajā nedēļā bija apmetusies minētajā viesnīcā. Piektdien viņa iesniedza sūdzību policijā, jo turēja aizdomās kādu darbinieku, kurš ir nozadzis viņas vērtīgo dārglietu.

Tomēr svētdien "Ritz" apsardze atrada gredzenu. Tas atrasts putekļsūcēja netīrumu maisiņā, ziņo "Le Parisien".

Viešņa liktenīgajā piektdienā jau bija devusies uz Londonu, bet tagad atgriezīsies Parīzē, lai saņemtu atrasto gredzenu. Viesnīca paziņoja, ka tā ir piedāvājusi Malaizijas uzņēmējai palikt viņu naktsmītnē vēl trīs naktis, lai kompensētu radušās neērtības, taču viņa atteikusies no šī piedāvājuma. 

Laikrakstā publicētajā paziņojumā viesnīcas pārstāvji saka: "Pateicoties apsardzes darbinieku rūpīgajam darbam, gredzens šorīt tika atrasts (..) Mēs vēlamies pateikties viesnīcas "Ritz Paris" personālam, kas mobilizējās šai meklēšanai un katru dienu strādā godprātīgi un profesionāli."

Uzņēmēja policijai pastāstīja, ka piektdien viņa gredzenu atstāja numuriņā uz galda, jo uz dažām stundām devās iepirkties. Kad viņa atgriezās, gredzens bija pazudis.

Policija gādā par gredzenu, līdz sieviete varēs to saņemt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu