Zodiaka zīmes, kuras mierinājumu meklē ēdienā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Oleksii Marusyk/Shutterstock

Mierinājuma meklējumi pārtikā ir parādība, ko var pamanīt daudziem cilvēkiem. Šis emocionālās ēšanas veids bieži ir reakcija uz stresu, skumjām vai neapmierinātību. Kamēr daži cilvēki šajā laikā sniedzas pēc grāmatas vai skrien, citi gūst mierinājumu ēdienā. Vai esi starp viņiem?

Vēzis

Vēži ir pazīstami ar savu emocionalitāti. Kad viņi ir stresā vai jūtas nedroši, viņi mēdz meklēt mierinājumu ēdienā, īpaši mājās gatavotos tradicionālajos ēdienos, kas atgādina drošības un siltuma sajūtu.

Vērsis

Vēršiem patīk baudīt dzīvi, un ēdiens ir viens no lielākajiem priekiem. Kad viņi ir stresā, viņi izmēģina bagātīgus ēdienus vai saldumus, kas viņiem rada gandarījumu.

Lauva

Lauvas ir pazīstami ar savu dramatisko pieeju dzīvei, un, ja tie ir pakļauti emocionālam spiedienam, viņi skatās uz ēdienu kā uz mierinājuma avotu. Tādās reizēs viņi bieži izvēlas greznus ēdienus un eksotiskus gardumus.

Skorpions

Skorpioni ir spēcīgi un kaislīgi, un ēdiens palīdz viņiem savaldīt spēcīgas emocijas. Viņi bieži izvēlas spēcīgas garšas un asus ēdienus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu