Brīnumu laiks. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 18. līdz 24. decembrim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Syda Productions/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 18. līdz 24. decembrim.

AUNS

Citi steidz pirms gadumijas darbus pabeigt, bet tev jauni plāni un liels uzrāviens - vēlme īpašu uzmanību pievērst biznesa ziņām, rakstīt projektus, meklēt jaunus sadarbības partnerus. Pats savā nodabā vari rosīties, bet pie darījumu sarunu galda patlaban vēl nesēdies un līgumus neslēdz. Idejas pieraksti un noglabā vēlākam laikam. Ar finanšu lietām kopumā būsi apmierināts, kāds varbūt pat saņems prēmiju vai atradīs papildus iespējas nopelnīt. Būs prieks ar svētku dāvanām palutināt savus mīļos. Ziemassvētku laikā gribēsies sazināties ar draugiem un tālākiem radiem, varbūt arī izbraukt dabā, mežā eglīti izrotāt.

VĒRSIS

Kaut arī visu laiku esi strādājis akurātā un intensīvā ritmā, tāda sajūta, ka visi svarīgie darbi sadrūzmējušies tieši pirms svētkiem. Trauksies no viena darba pie cita un tas radīs mazliet nervozu atmosfēru. Kāds no kolēģiem tavas aktivitātes var pat uzskatīt par pārāk pārspīlētām. Varbūt tiešām jāapstājas un jānosaka prioritātes! Kaut kas var palikt arī uz vēlāku laiku. Gaisā virmo piparkūku smarža un pienācis laiks nosūtīt draugiem un sadarbības partneriem apsveikumus, iegādāties dāvanas, izrotāt egli. Ziemassvētku vakarā sirsnīga noskaņa ģimenes lokā.

DVĪŅI

Mēdz teikt, ka Ziemassvētku laiks ienes dvēselē gaišas noskaņas un šo sajūtu tu varēsi izbaudīt pilnībā. Visapkārt smaidīgi cilvēki, kas izstaro pozitīvismu. Pat veikala burzmā, gādājot svētku dāvanas, rūgumpodi diez vai ceļā gadīsies. Darbā neko jaunu neuzsāc, un papildus pienākumus neuzņemies. Ja ķersies pie kā nopietna, var gadīties kļūmes. Daudz uzmanības veltīsi mājokļa sapošanai un – lai gaisā virmo mandarīnu, kanēļa un krustnagliņu aromāts. Ģimene ar prieku iesaistīsies svētku organizēšanā, bet brīvajiem ļaudīm privātajā dzīvē var notikt kāds Ziemassvētku brīnums.

VĒZIS

Pārskatot vēl šīgada darba plānus, atklāsi, ka jāiespringst: varbūt jāsarīko kāda ārpuskārtas plānošanas sanāksme vai jāpārdala darbi kolektīvā. Raugies, lai viss vienlīdzīgi un godīgi, jo kāds var gribēt paslinkot uz tā rēķina, ka tu esi ļoti labs cilvēks. Brīvajā laikā dari to, kas harmonizē, sniedz mieru un pozitīvas emocijas. Jaukas sabiedriskās aktivitātes vai korporatīvais pasākums, kurā satiksi lieliskus cilvēkus. Ziemassvētku vakarā smaržos pīrāgi un mandarīni un tava ģimene sēdīsies pie balti klāta galda. Dažādas pārdomas iespējamas saistībā ar sirdslietām. Vajag atrast brīdi romantiskai divvientulībai. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

LAUVA

Pacilāts noskaņojums un gaisā jaušama svētku sajūta. Tev dāsna sirds un būs vēlme dalīties labestībā – sūtīt kādu ziedojumu vai dāvanu, tiem, kam grūti klājas, iepriecināt kolēģus un, protams, tuviniekus. Taču profesionālo pienākumu netrūks, var pat atklāties, ka kāds darbs burtiski "svilst", un tikai tu spēj ar to tikt galā. Spriedzes apstākļos sargies sarunāt ko lieku, jo tad strīdi vērsīsies plašumā, un, kā mēdz teikt: "Miers baro, nemiers posta". Nedrīkst pieļaut, ka sākas destruktīvs konflikts. Ziemassvētku vakarā pie svētku galda pulcēsi savus mīļos. Brīvajām sirdīm iespējama sirdi sildoša tikšanās.

JAUNAVA

Perfekta darba organizācija un lietu kārtības uzturēšana ir daļa no tavas būtības, kas kolēģu un sadarbības partneru vidū tiek ļoti augstu vērtēta. Iespējams, vajadzēs ne tikai saplānot gada nogales darbus, bet jau nodarboties ar nākamā gada iecerēm vai budžetu. Citiem ballītes un korporatīvie pasākumi, bet tev jāpastrādā arī ārpus noteiktā darbalaika. Nedēļas nogalē profesionālajā jomā gan vairs neko neuzņemies, jo tuvinieki noilgojušies pēc tavas uzmanības un mīlestības. Jādodas pēc egles, tā jārotā, jācep pīrāgi. Ziemassvētku vakarā atver durvis tuviem un tāliem labiem cilvēkiem.

SVARI

Tāda sajūta, ka nezināms negantnieks dienas sapinis pinekļos – darbi kavējas, rodas dažādi pārpratumi, kāds apvainojas bez iemesla. Jācenšas saglabāt miers un jāliek lietā diplomāta spējas. Viegli nebūs, bet galā tiksi, ne velti Svari prot panākt līdzsvaru un radīt ap sevi harmoniju. Visā šajā darbu trakumā var rasties iespējas palielināt ienākumus: kāds jauns piedāvājums vai papildus darbiņš. Labs laiks, lai padomātu par mācībām. Ziemassvētku vakaram gatavosies ļoti rūpīgi, rotāsi telpas, cepsi našķus un būsi sagādājis saviem mīļajiem kādu pārsteiguma dāvaniņu zem eglītes.

SKORPIONS

Ja citkārt esi strikts un lietišķs, tad šis laiks būs tevī atmodinājis siltas jūtas pret visu pasauli. Dāvāsi smaidus, teiksi labus vārdus, centīsies palīdzēt. Taču profesionālajā vidē var rasties sarežģītas situācijas, kurās gan pašam, gan kolēģiem grūti saglabāt mieru. Tver visu vieglāk, jo stress un nervozēšana maz ko mainīs. Ja notiekošais galīgi nav pa prātam un rodas sajūta, ka vienas un tās pašas problēmas atkārtojas atkal un atkal, tad vajadzētu lūkoties pēc cita darba. Ziemassvētku vakarā vislabāk jutīsieties kopā ar mīļoto, mierīgā, ģimeniskā mājas atmosfērā. Brīvo laiku veltiet viens otram.

STRĒLNIEKS

Dienas tik straujas kā sniegpārslu virpulis – katra minūte, katra stunda citādāka. Tu atradīsieties notikumu epicentrā un tas iedvesmos. Varēsi parādīt savas spējas koordinējot procesus, menedžējot problēmsituācijas, sniedzot kolēģiem noderīgus padomus. Kā jau parasti, tuvojoties gadumijai, paredzamas arī sabiedriskās aktivitātes, prezentācijas, ballītes vai tikšanās ar draugiem. Jautras izklaides tev patīk, taču raugies, lai no tā visa ir arī kāds labums. Iespējams, īstajā brīdī parādīsies vajadzīgie cilvēki. Ziemassvētkos ar prieku lutināsi savus mīļos. Gaišs noskaņojums un saticība.

MEŽĀZIS

Filozofiski apcerīgs noskaņojums – daudz domāsi par eksistenciāliem jautājumiem, dzīves vērtībām un ceļu, kas tev ejams. Apdomā nākotnes mērķus. Varbūt nonāksi pie secinājuma, ka profesionālajā jomā kaut kas jāmaina. Bet, lai mainītu, nepieciešamas jaunas zināšanas. Ir piemērots brīdis redzesloka paplašināšanai. Meklē informāciju tīmeklī un mācies, kā arī uzklausi citu cilvēku pieredzi. Pirms Ziemassvētkiem mājās veicami svarīgi saimniecības darbi, jāuzpoš telpas, jāgrezno egle, jāievieš kārtība virtuvē. Svētki savējo lokā būs izdevušies. Sirdslietās sapratne un mīļa kopā būšana.

ŪDENSVĪRS

Gudrs cilvēks ne vienmēr ir tas, kurš daudz zina, bet gan tas, kurš savas zināšanas prot likt lietā. Tev ir pieredze, prāts darbosies asi un precīzi un intelekts būs augstā līmenī. Neklausies kritiķos, jo pats zināsi, ko dari un kādu rezultātu vēlies sasniegt. Daudz enerģijas prasīs darbs, jo situācijas būs mainīgas un nemierīgas. Visus strīdīgos jautājumus risini ar vēsu prātu. Pēc spraigās darba nedēļas velti pienācīgu laiku atpūtai. Mundrumu sniegs sportiskas aktivitātes. Ziemassvētku vakarā ielūdz ciemos draugus. Kaut arī šie svētki tiek uzskatīti par klusiem un ģimeniskiem, nelielai mājas ballītei nav ne vainas.

ZIVIS

Ieklausies citu viedoklī un respektē to. Tomēr nevajag piekāpties tikai tāpēc, lai saglabātu mieru. Vēlams saprātīgs kompromiss. Un atceries, ka pārāk labam būt nav labi – kāds tavu vēlmi palīdzēt var izmantot savtīgos nolūkos. Profesionālajā jomā būsi noskaņots aktīvi rīkoties. Virzi savas darba spējas mērķa sasniegšanai, tā daudz paveiksi. Ziemassvētku vakaru ar prieku pavadīsi kopā ar savējiem un uzņemsi arī mīļus ciemiņus. Attiecību jomā emocijas dzirkstīs un no kopā būšanas gūsiet daudz prieka. Ļaujies dzīves plūsmai un nepretojies jūtām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu