Miks Dukurs komentē sabiedrības nosodījumu par jaunajām attiecībām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mūziķis Miks Dukurs pavisam nesen publiskas padarīja savas jaunās attiecības. Sarunā ar "Privāto Dzīvi" viņš neslēpj, ka jūt nosodījumu par šādu it kā pēkšņu pavērsienu.

Pieņemot lēmumu izbeigt laulību ar savu bērnu mammu Lauru, viņš kādu laiku dzīvojis viens. Drīz vien viņš sāka jaunas attiecības - ar pašmāju influenceri un uzņēmēju Endiju Kalniņu, kas sociālajos tīklos atrodama ar segvārdu Kalendy.

Viņš teic, ka, iespējams, iemesls, kāpēc daļa sabiedrības ir šokā par viņa jaunajām attiecībām, ir tas, ka dalījies tikai ar labajām lietām iepriekšējās attiecībās: "Jā, mana kļūda, ka iepriekš publicēju tikai tos laimīgos brīžus, bet manās interesēs nekad nav bijis dalīties ar negatīvo. Ņemot vērā, ka ģimenē aug divi superīgi bērni, līdz šim tas bija mūsu dzīves modelis, un bija liela vēlēšanās, lai izdodas.

Diemžēl neizdevās un, ja godīgi, ilgu laiku jau neizdevās. Šī nebija pirmā reize, kad ņemam pauzi un dzīvojam atsevišķi. Tagad nonācām līdz lielajam punktam - līdz laulības šķiršanai. Kādu laiku jau dzīvoju viens un biju nolēmis, ka pie tā arī pieturēšos, bet tad notika pavērsiens, kuru nebiju gaidījis," par iepazīšanos ar Endiju saka Miks.

Dukurs ar jauno draudzeni iepazinies tieši tajā pašā vietā, kur savulaik ieskatījās nu jau šķirtajā sievā. Toreiz tas bija klubs "Piens", tagad tam dots jauns nosaukums - "Skapis".

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 12. decembra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu