Šteinbergs tiek pie sešiem punktiem zaudētā Spānijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs
Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs Foto: Latvijas Basketbola savienība (basket.lv)

Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs sestdien guva sešus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, bet viņa pārstāvētā Manrezas "Baxi" komanda piedzīvoja zaudējumu.

Manrezas vienība mājās ar rezultātu 73:76 (9:13, 18:18, 20:26, 26:19) zaudēja Tenerifes "Lenovo" komandai, kas šosezon bija Latvijas čempiones "VEF Rīga" pretiniece FIBA Čempionu līgā.

Šteinbergs laukumā pavadītajās 25 minūtēs un 44 sekundēs grozā raidīja trīs no četriem divpunktu metieniem, netrāpīja visus trīs tālmetienus, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pieļāva divas kļūdas, trīsreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un tika pie negatīva +/- rādītāja (-1).

Manrezas klubā Brendons Teilors guva 17 punktus un Devins Robinsons pievienoja 15 punktus. Pretiniekiem rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Marselniju Uertass.

Svētdien Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Palencia" mājās tiksies ar Saragosas "Casademont", bet Rodiona un Artūra Kurucu pārstāvētā Mursijas UCAM viesosies pie Lugo "Breogan".

UCAM ar astoņām uzvarām 13 spēlēs ir piektā, "Baxi" ar astoņiem panākumiem 15 cīņās ieņem septīto vietu, bet "Palencia", ar bilanci 1-13 ir pēdējā 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu