Gražulis zaudētā Itālijas A sērijas mačā gūst 16 punktus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis Foto: www.aquilabasket.it

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis svētdien Itālijas A sērijas spēlē guva 16 punktus, bet Artūram Strautiņam bija deviņi punkti latviešu pārstāvēto komandu zaudējumos.

Gražuļa pārstāvētā Trento "Aquila" viesos ar rezultātu 78:86 (24:27, 17:17, 18:27, 19:15) zaudēja Trevizo "NutriBullet" basketbolistiem.

Latvijas basketbolists spēlēja 29 minūtes, kuru laikā realizēja piecus no sešiem divpunktu metieniem un divus no pieciem tālmetieniem, bet netrāpīja abus divus soda metienus. Gražulis arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu metienu, pieļāva divas kļūdas, pārtvēra divas bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, trīsreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi un dalīja otru labāko efektivitātes koeficientu komandā (16).

Viesiem rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Kamars Boldvins, bet uzvarētājiem 26 punktus guva Kajs Boumens.

Savukārt Strautiņa pārstāvētā Tortonas "Derthona" izbraukumā ar rezultātu 67:83 (18:18, 13:22, 22:22, 14:21) atzina Kremonas "Vanoli" pārākumu.

Strautiņš laukumā pavadīja 18 minūtes, grozā raidīja savu vienīgo divpunktu metienu, vienu no četriem tālmetieniem un četrus no pieciem soda metieniem, pieļāva divas kļūdas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, vienreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja četras piezīmes, iekrāja sešus efektivitātes koeficienta punktus un tika pie negatīva +/- rādītāja (-4).

Tortonas komandā 13 punktus guva Retins Obasohans, kamēr Kremonas vienībā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Simone Dzanoti.

Citā spēlē "Scafati" bez Jāņa Strēlnieka pieteikumā mājās ar 91:85 uzvarēja "Napoli" basketbolistus. Sestdien Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus" mājās ar 84:85 papildlaikā zaudēja Venēcijas "Umana Reyer".

"Virtus" komanda ir uzvarējusi astoņās no 12 spēlēm un ieņem trešo vietu, "Aquila" ar tādu pašu bilanci ir par vienu pozīciju zemāk, bet "Scafati" un "Derthona" izcīnījušas pa piecām uzvarām, kas dod attiecīgi 10. un 11.pozīciju 16 vienību konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu