"YouTube" populāra sešu bērnu māte atzīst, ka spīdzinājusi savus bērnus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Kāda sešu bērnu māte Jūtā, kas sniedza padomus par audzināšanu vietnē "YouTube", pirmdien atzina savu vainu apsūdzībās par bērnu ļaunprātīgu izmantošanu, tāpēc sievietei piespriests cietumsods par mēģinājumu pārliecināt savus divus jaunākos bērnus, ka viņi ir ļauni, apsēsti un, lai nožēlotu savu rīcību, viņiem ir nepieciešams sods, vēsta medijs "AP News".

Rūbija Frenke tiesā atzinusi savu vainu par trim apsūdzībām. "Ar visdziļāko nožēlu un skumjām par savu ģimeni un bērniem atzīstu, ka esmu vainīga," sacīja Frenke.

Franke neatzina savu vainu divās citās apsūdzībās, teikts tiesas protokolos.

Saskaņā ar Jūtas štata likumiem par otrās pakāpes vardarbību pret bērnu var apsūdzēt, ja šī persona apzināti vai tīši nodara bērnam smagus fiziskus ievainojumus vai izraisa vai atļauj citai personai nodarīt nopietnus fiziskus ievainojumus savam bērnam. Par katru apsūdzību draud cietumsods no viena līdz 15 gadiem.

Sieviete atzinusi, ka spīdzināja savu dēlu no 22. maija līdz 30. augustam, piespiežot viņu vairākas stundas veikt fiziskus uzdevumus, vasarā strādāt ārā bez pietiekama ūdens daudzuma.

Vairākās dienās māte dēlam nedeva ēst, citās dienās tika pasniegtas pārāk trūcīgas maltītes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu