"Rūtai ir veselības problēmas." Mārcis Judzis pastāsta vairāk par šķiršanos no sievas (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirms nedēļas mūziķa Mārča Judža sieva un bērnu māte Rūta Judze sacēla vētru visā Latvijā, kad atklātā ierakstā aprakstīja savu dzīvi laulībā un pēc tās. Nu mūziķis plašāk komentē izskanējušos apvainojumus. 

Mārcis Judzis sarunā ar "Kas Jauns" pastāsta, ka daudzas lietas šobrīd nevar atklāt, jo ir tiesas process un viņam galvenais ir bērni un viņu labsajūta. Taču viņš norāda, ka Rūta neatzīstot medicīnu un bērnu izglītības sistēmu.

Tāpat Judzis noliedz, ka bijušajai sievai bijis vēzis. Viņš stāsta, ka esot centies atrast labākos mediķus, lai palīdzētu sievai novērst veselības problēmas, taču viņa priekšroku devusi šamaniskiem ārstēšanas padomiem.

Mūziķis apgalvo, ka katru dienu modinājis bērnus, lai tikai viņi dotos uz skolu, bet mamma bijusi citās domās par skolas apmeklēšanu, tādējādi bērniem ir uzkrājušās vairāk nekā 100 skolas kavējumu dienas. Viņš uzsver, ka vienīgais ģimenē organizējis bērnu skolas gaitas.

Mārcis ļoti saudzīgi runā par Rūtu, bet arī ir ļoti apbēdināts, ka viņa nav varējusi atrast veidu, kā abiem atrisināt visas šķiršanās lietas un bērnu audzināšanas jautājumu. "Rūtai ir veselības problēmas. Viņai psihiatrs ir izrakstījis zāles, bet viņa nedzer tās. Ir tik daudzi meli no viņas izskanējuši... Man nav spēka to visu atspēkot, un es pat negribu to darīt," tā Judzis.

Mūziķis pārdzīvo, ka sabiedrība pēkšņi viņu nodēvējusi par varmāku, nesagaidot tiesu lēmumus, arī grupas biedri novērsušies. Judzis teic, ka "Dzelzs vilka" kolēģi taču zinājuši pilnīgi visu, kas patiesībā notiekot viņa ģimenē pēdējā gada laikā.

Tāpat Mārcis saprot, ka pēc notikušā viņam vairs dzīves nebūs: "Es nevaru vairs nekādi sevi attaisnot, jo man ir uzlikts zīmogs – varmāka." Viņš saka, ka jau iepriekš bēdzis prom no šīm emocionāli smagajām attiecībām, kad bijis kopā ar Irinu Maliginu.

"Bērnu dēļ atgriezos ģimenē. Taču nekas jau nemainījās, kļuva tikai trakāk. Es tiešām negribu stāstīt visu, kas ir bijis un piedzīvots. Ir bijušas situācijas, kad, gaidot un uztraucoties, kur viņa palikusi, visādas domas nākušas prātā, mati nosirmojuši. Tie parastie manis apzīmējumi bija "kroplis" un "maisiņu vīrs", jo es vedu mājās pārtiku. Visu mūžu esmu padarīts par draiskuli, ka man esot miljons sieviešu, bet tā nav patiesība. Rūta vienkārši mani visu laiku ir ienīdusi un, kā teikusi, neko labāku nav atradusi, tāpēc arī dzīvojusi ar mani," tā Judzis.

Jau vēstīts, ka 12. decembrī Rūta "Facebook" atklāja līdz šim nezināmas un pat šokējošas detaļas par abu kopdzīvi, kas, Rūtas vārdiem, esot bijusi īsta elle.

Rūta gari un plaši stāstīja par piedzīvoto gan emocionālo, gan fizisko vardarbību no Mārča.

p>Arī "Dzelzs vilks" reaģēja uz notiekošo, uz laiku pārtraucot sadarbību ar Judzi. 

Neilgi pēc tam pats Judzis paziņoja, ka uz visiem laikiem atvadās no grupas "Dzelzs vilks".

Judzi publiski aizstāvējusi viņa bijusī sieva Eva Judze, kā arī sabiedrībā zināmas personības, piemēram, Baiba Sipeniece-Gavare un Olga Rajecka. 

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 19. decembra numurā!

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu