F-1 boss par Šūmaheru: nenovēlu to ļaunākajam ienaidniekam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihaels Šūmahers
Mihaels Šūmahers Foto: Reuters/ScanPix

Pirmās formulas (F-1) izpiddirektors un kādreizējais "Ferrari" komandas vadītājs Stefano Domenikali sarunā ar itāļu izdevumu "La Gazaetta dello Sport" izteicies par Mihaela Šūmahera situāciju.

Šūmahers plašākā publikā ne reizi nav parādījies kopš 2013. gada izskaņā piedzīvotā slēpošanas incidenta. Bijušā pilota ģimene pie viņa pielaiž tikai ļoti šauru draugu loku.

Šā brīža F-1 izpilddirektors Domenikali "Ferrari" komandā strādāja kopš 1995. gada līdz pat 2014. gadam, kad viņš slaveno vienību pameta pats. Līdz ar to viņš kopā ar Šūmaheru bija visu vācieša karjeru "Ferrari" komandā.

Domenikali neslēpj, ka pārdzīvo traģisko incidentu pirms gandrīz 10 gadiem.

"Tā vien šķiet, ka negadījums Meribelā notika vakar. Šādi brīži izmaina tavu dzīvi. Aiz ciņas pret Mihaelu un viņa ģimeni, mums jāpaliek viņam blakus. Situācija joprojām ir sarežģītu. Tas, kas ir starp mani un viņa ģimeni, paliks privāts, bet šādi dzīvot 10 gadus... To nenovēlētu pat ļaunākajam ienaidniekam," sacīja Domenikali.

Aizvadītajā nedēļā ar komentāriem par Šūmahera situāciju klajā nāca arī viņa bijušais menedžeris Vilijs Vēbers.

"Diemžēl esmu zaudējis cerību viņu jelkad redzēt. 10 gadu laikā nav bijis nevienas pozitīvas ziņas," sacīja bijušais Šūmahera menedžeris.

Šūmahers savas F-1 karjeras laikā izcīnīja 91 uzvaru, kas līdz pat 2020. gada sezonai bija visu laiku labākais rādītājs, līdz to pārspēja "Mercedes" pilots Luiss Hamiltons.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu