Šūmahera menedžeris: Esmu zaudējis cerību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihaels Šūmahers
Mihaels Šūmahers Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārā Pirmās formulas (F-1) pilota Mihaela Šūmahera bijušais menedžeris Vilijs Vēbers sarunā ar "Kolner Express" sacījis, ka vairs necer ieraudzīt savu bijušo klientu.

Šūmahers plašākā publikā ne reizi nav parādījies kopš 2013. gada izskaņā piedzīvotā slēpošanas incidenta. Bijušā pilota ģimene pie viņa pielaiž tikai ļoti šauru draugu loku. Vēbers, kurš lielāko daļu vācieša karjeras bija viņa menedžeris, nav starp šīm personām.

Vēbers neslēpa nožēlu, ka uzreiz pēc traģiskā negadījuma nemēģināja apciemot Šūmaheru.

"Protams, es to ļoti nožēloju un vainoju sevi. Man vajadzēja Mihaelu apciemot slimnīcā. Pēc viņa incidenta sēroju kā suns. Mani tas ļoti smagi ietekmēja. Bet pienāca brīdis, kad man Mihaels bija "jāpalaiž". Tagad, kad domāju par Mihaelu... Diemžēl esmu zaudējis cerību viņu jelkad redzēt. 10 gadu laikā nav bijis nevienas pozitīvas ziņas," sacīja bijušais Šūmahera menedžeris.

Vēbers arī ir pārliecināts, ka Šūmahera dēls Miks ar tēva palīdzību un padomu joprojām būtu pilna laika F-1 pilots.

"Mihaels gribēja savu puiku dabūt Pirmajā formulā un menedžēt Miku tāpat kā es savulaik menedžēju viņu. Ja Mihaels būtu blakus Mikam, "Haas" komandas boss nebūtu spēlējis tik negatīvu lomu un Miks jau būtu ticis pie vēl vienas iespējas citur," sacīja Vēbers.

Šūmahera un Vebera darba attiecības pārtrūka 2010. gadā, kad vācu pilots atgriezās F-1, lai pārstāvētu "Mercedes" komandu. Vebers centās savu ilggadējo klientu atrunāt no atgriešanās autosporta karaliskajā klasē, bet Šūmahers bija nepiekāpīgs, un abi ilggadējie kolēģi gāja katrs savu ceļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu