Cilvēki "nolinčo" vīru, kurš 10 gadus aizmirsis piepildīt sievas Ziemassvētku dāvanu zeķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Decembrī daudzās mājās ir tradīcija Ziemassvētkos pie kamīna karināt zeķes. Kādam vīram šī viņa ģimenes tradīcija palikusi nepamanīta.

Vīrieša vārdā Džoša ģimene vietnē “TikTok” publicēja video no pagājušā gada Ziemassvētkiem, kur viņš dokumentējis svētku rītu kopā ar ģimeni.

Džošs video pārvietojas pa istabu un rāda zeķes, kas pildītas ar dāvanām, – pat ģimenes sunim ir atvēlēta sava dāvanu zeķe.

Pēc tam vīrs pagriežas un ierauga tukšu zeķi, kas guļ uz dīvāna.

“Kam tā ir? Vai tā ir lieka?” viņš jautā kamerā.

“Nē, tā ir manējā,” paskaidro sieva Obrī.

Atbildot uz vīra jautājumu, kāpēc tā ir tukša, viņa saka: “Nezinu. Ziemassvētku vecītis pie manis nebija.”

Videoklipu, kurš guvis jau vairāk nekā 11 miljonus skatījumu, sieva parakstīja: “Viņam vajadzēja 10 gadus, lai pamanītu, ka mana zeķe visu šo laiku bijusi tukša.”

Tāpat viņa norādīja, ka sievas zeķu piepildīšana ir vīru pienākums.

@whataboutaub It took him 10 years to notice it’s been empty this whole time. @Josh Jones #marriedlife #marriage #husbandsoftiktok #fail #ohno #christmas #psa #pregnant ♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Kopš tā laikā cilvēki komentāros nekavējoties steidza asi nosodīt Džošu un izteikt līdzjūtību viņa sievai, neslēpjot skumjas, ka sieviete 10 gadus bijusi bez dāvanām.

Ņemot vērā aso nosodījumu vīram, Obrī dalījās ar papildu video, kurā demonstrē, ka saņem citas dāvanas no sava vīra.

“Visi ir satraukti par manu vīru vairāk nekā es. Ir patīkami, ka zeķē ir dāvanas, bet mani tas netraucēja. Tāpēc es arī video smējos. Tam vajadzēja būt aicinājumam citiem vīriešiem, kuri, iespējams, neapzinās, ka viņu sievām ir izlikta zeķe. Vīrs aizmirsa piepildīt manu zeķi, bet noteikti atceras, lai es esmu mīlēta un īpaša ikdienā. Visi var nomierināties! Šogad viņš manu zeķi neaizmirsīs piepildīt ar dāvanām,” norādīja Obrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu