VIDEO "Apnika dzert." Īsi pirms fināla šovu "Būs vai Nebūs" pamet viena no spilgtākajām dalībniecēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Nesenie notikumi pašmāju pikantēriju šovā "Būs vai nebūs" liecina, ka Martas aktivitāšu, pēc pārējo dalībnieku domām, kļuvis par daudz, tādēļ šova piektajā sērijā jaunieši lemj – pienācis laiks Martai doties mājās, taču viņa šovu nepamet viena.

Iepazīšanās šovs "Būs vai nebūs" tuvojas finiša taisnei, un pienācis laiks noskaidrot, kuri būs tie, kas tiks līdz finālam un pavadīs vēl pēdējo nakti brīnišķīgajā kompānijā Jūrmalas ballīšu mājā.

Ļuba atzīstas, ka viņai ir pārsteigums, ka viņai "ar savu raksturu" šovā izdevies noturēties tik ilgi, jo bija plānojusi, ka mājās dosies pēc trešās dienas.

Pienācis pēdējais vakars, un visi dalībnieki stājas uz balsošanas sliekšņa. Katram piešķirtas divas balsis, kas jāatdod par vienu vai diviem dalībniekiem.

Šoreiz šovs jāpamet diviem dalībniekiem, un jaunieši lemj, ka mājās dosies saldais pārītis Marta un Visvaldis.

"Viņas ir par daudz," pamatojumu balsot par Martu skaidro Kristiāna. Viņa, Ginta un Mārcis šajā balsošanā nesaņem nevienu balsi.

Marta izbalsošanas iznākumu uztver ļoti emocionāli un izplūst asarās. Vaicāta, vai gribēja šovā vēl palikt, Marta saka: "Gan jā, gan nē. Apnika dzert. Es jutu, ka es braukšu mājās, jo es kļuvu garlaicīgāka. Man arī ir savas lietiņas ārpusē."

Jau vēstīts, ka realitātes šova otrā sezona "Būs vai nebūs" jau paguvusi skatītājus aizraut ar vēl trakākām ballītēm un drosmīgākiem dalībniekiem. Arī tīmeklī tas plaši tiek apspriests.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu