"Tas nebija viegls lēmums." Tomass Hendriks Ilvess atklāti par šķiršanos no sievas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Ilves/"Facebook"

Šī gada 21. decembrī latviešu diplomāte Ieva Ilvesa paziņoja, ka izjukusi viņas un bijušā Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa laulība. Nu Ilvess intervijā laikrakstam "Eesti Express" pastāstījis vairāk par lielajām pārmaiņām, vēsta Igaunijas portāls "Limon".

"Tas nebija viegls lēmums. Mēs kopā pavadījām vairākus brīnišķīgus gadus, un mums ir lielisks dēls, kam vienmēr līdzās būs viņa māte un tēvs," teica Ilvess. 26. decembrī jeb Otrajos Ziemassvētkos Ilvess nosvinējis savu 70. dzimšanas dienu. 

Ilvesa par lēmumu šķirt laulību paziņojusi sociālo tīklu platformā "Facebook". 

"Šajā pirmssvētku noskaņā ar dziļu sarūgtinājumu man jums jāpavēsta, ka gandrīz 8 gadu kopdzīve ar manu vīru Tomasu Ilvesu šķiras.

Neviens brīdis šādiem lēmumiem nav īstais, tomēr šobrīd pēc ilgām pārdomām un cienot Tomasa izvēli, man ir skaidrs, ka turpmāk katrs iesim savu ceļu, kopīgi rūpējoties par bērnu labklājību.

No sirds dziļumiem esmu pateicīga Igaunijas tautai, kas mani tik sirsnīgi pieņēma un vienmēr laipni uzņēma gan Tallinā, gan lauku novados. Igaunijā es vienmēr esmu jutusies kā mājās. No jums es esmu daudz mācījusies un jūsu pieredzi, jo īpaši tehnoloģiju nozarē, nesu tālāk pasaulē – šobrīd strādājot Ukrainā," teikts Ilvesas ierakstā vietnē "Facebook".

Atgādinām, ka Ieva un Tomass Ilvesi mija gredzenus 2016. gada 2. janvārī Igaunijā. Ilvesai ir trīs bērni, no tiem jaunākais - Hanss Hendriks - pasaulē nāca 2016. gada novembrī.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu