Zināma jauna informācija par Mihaela Šūmahera ikdienas aprūpi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihaels Šūmahers
Mihaels Šūmahers Foto: Reuters/ScanPix

Vācu laikraksts "Bild" nācis klajā ar jaunu informāciju par centieniem uzlabot leģendārā Mihaela Šūmahera veselības stāvokli.

Šūmahers plašākā publikā ne reizi nav parādījies kopš 2013. gada izskaņā piedzīvotā slēpošanas incidenta. Bijušā pilota ģimene pie viņa pielaiž tikai ļoti šauru draugu loku.

Gadu gaitā informācijas par leģendārā pilota veselības stāvokli un atlabšanas procedūrām bijis maz. Kā ziņo Vācijas laikraksts "Bild", Šūmahers esot izvizināts ar "Mercedes" spēkratu, lai ar pazīstamu skaņu palīdzību stimulētu viņa smadzeņu darbību.

Ņemot vērā, ka vācietis ilgus gadus bija sacīkšu braucējs un savu F-1 karjeru noslēdza tieši pie "Mercedes" stūres, šāda rīcība varētu veicināt Šūmahera pagātnes atmiņu ataušanu.

Tāpat atklāts, ka par Šūmaheru ikdienā rūpējas 15 speciālistu liels apkalpes personāls, kurā ietilpst kā ārsti, tā masieri. Šī speciālistu grupa par Šūmaheru rūpējas 24 stundas diennaktī.

Šūmahers savas F-1 karjeras laikā izcīnīja 91 uzvaru, kas līdz pat 2020. gada sezonai bija visu laiku labākais rādītājs, līdz to pārspēja "Mercedes" pilots Luiss Hamiltons.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu