Sieviete, kura kailo ķermeni noklājusi ar ķermeņa krāsu, neizpratnē par apkārtējo nosodošo reakciju (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāda sieviete sociālajos tīklos izpelnījusies pamatīgu nosodījumu pēc dalīšanās ar pretrunīgu “sociālā eksperimenta” video.

26 gadus vecā Natālija parādīja, ka devusies uz sporta zāli, noklāta ar ķermeņa krāsu. Viņai uz kājām uzzīmēti zili legingi, savukārt ķermeņa augšdaļu klāj purpursarkans sporta krūštura attēlojums.

Māksliniecei, kas noklāja viņas ķermeni ar krāsu, tas aizņēma sešas stundas. Pēc tam Natālija izlēma apmeklēt tuvāko sporta zāli, uz krāsotās kailās miesas uzvelkot vien melnu sporta jaku ar rāvējslēdzēju.

Jau pēc dažām minūtēm sporta zālē pie viņas pienāca kāds cits zāles apmeklētājs.

“Ja jums nav mugurā apģērba, jums būtu jāiet prom no šejienes, kundze,” norādīja vīrietis.

“Man ir drēbes!” atcirta Natālija.

“Es strādāju izklaides jomā un zinu, ka tas nav apģērbs,” atbildēja vīrietis, piebilstot, ka viņa sporta zālē nedrīkst arī filmēt.

Video Natālija publicēja ar nosaukumu: “Puisis sporta zālē nosoda mani par uzzīmētām biksēm”, piebilstot, ka apkārtējie reaģējuši tā, it kā tas būtu pasaules gals.

“Lieciet mani mierā un ļaujiet trenēties!” viņa raksta pie video.

Ātri vien gan viņa saskārās ar asu pretreakciju, cilvēkiem norādot, ka vīrietim sporta zālē taisnība – attiecīgs apģērbs kopējās treniņu telpās ir norma, tādēļ  Natālija velti mēģina tēlot upuri.

Nu sieviete gan atvainojusies par notikušo.

“Es kļūdījos savā izvēlē un negaidu, ka man piedos. Es vienkārši esmu šeit, lai atvainotos,” viņa rakstīja trīs dienas vēlāk, kad sākotnējais video bija izpelnījies jau trīs miljonus skatījumu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu