Sieviete pārsteidz ar paziņojumu, ka 37 gadu vecumā kļūs par vecmāmiņu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sieviete ir samulsinājusi savus vietnes “TikTok” sekotājus, atklājot, ka 37 gadu vecumā drīz pasaulē sagaidīs savu pirmo mazbērnu.

Mistija Haita atklāja, ka viņas vecākā meita 20 gadu vecumā ir sava pirmā bērniņa gaidībās un laidīs to pasaulē šā gada aprīlī.

Tomēr vēl neticamāks fakts sociālo tīklu lietotājiem šķita tas, ka sieviete ir mamma četriem bērniem, jo viņas izskats neliecina, ka viņa varētu būt 37 gadus veca.

“Es paliku stāvoklī ar Railiju 15 gadu vecumā, un es biju kopā ar viņas tēvu no 12 līdz 21 gadam,” paskaidroja Mistija.

Tolaik viņa visu nedēļu krājusi savu pusdienu kabatas naudu, lai iegādātos grūtniecības testu. “Es iepriekš biju lūgusi mammai, lai viņa man nopērk hormonālās kontracepcijas tabletes, bet viņa nebija piekritusi.”

Deviņus mēnešus vēlāk viņa 16 gadu vecumā sagaidīja pasaulē savu meitu, tagad atzīstot, ka tolaik nav zinājusi, ko dara.

Kopš tā laika viņa ir laidusi pasaulē vēl trīs meitas – tagad 11, 13 un 16 gadus vecas.

Mistija gan negaidīja, ka viņas stāsts izraisīs tādu rezonansi.

Daudzi bija nepatīkami pārsteigti par faktu, ka sieviete palikusi stāvoklī jau 15 gadu vecumā, savukārt citi vienkārši nespēja noticēt, cik jauna savos gados Mistija izskatās.

Citi jaunie vecāki un vecvecāki atbalstīja sievieti, rakstot, ka dzīvē gadās visādi, un ir skaisti, ka var pieredzēt, kā izaug mazbērni un pat viņu bērni.

@mistydawn3431 Mimi Miaty 🤣 #fyp #mistydawn3431 ♬ original sound - Misty Dawn
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu