Šilova un Bļugera "Canucks" sēriju pret "Oilers" sāk ar brīnumainu uzvaru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artūrs Šilovs
Artūrs Šilovs Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejistu Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Vankūveras "Canucks" ceturtdien, 9. maijā, ar uzvaru sāka izslēgšanas spēļu sēriju pret Edmontonas "Oilers".

Informācija tiek papildināta...

"Canucks" uz sava ledus "Oilers" pārspēja ar rezultātu 5:4 (0:2, 2:2, 3:0).

Vankūveras hokejisti otrā perioda vidū nonāca iedzinējos ar rezultātu 1:4, bet spēja atspēlēties, ar trim vārtu guvumiem izceļoties tieši trešajā periodā.

Šilovs "Canucks" vārtos stājās arī šajā mačā, tiekot galā ar 14 no 18 pretinieku metieniem (77,8%).

Savukārt Bļugers uz ledus pavadīja 10 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā izcēlās ar rezultatīvu piespēli un bloķētu metienu. Latviešu uzbrucējs uzvarēja divos no trim iemetieniem un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Pirmajā trešdaļā Šilova sargātajos vārtos ripu raidīja Zeks Haimens un Matīass Ekholms.

Otrā perioda pirmajā minūtē Dakota Džošua samazināja mājinieku deficītu līdz vienam precīzam metienam, uz ko viesi atbildēja ar diviem vārtiem mazāk kā minūtes laikā, precīziem esot Koudijam Sesi un Haimenam. Trīs minūtes līdz trešdaļas izskaņai 2:4 panāca Elīass Lindholms.

Noslēdzošās trešdaļas vidū Džonatans Teners Millers samazināja viesu pārsvaru līdz vienam precīzam metienam, kam sekoja vēl divi "Canucks" gūtie vārti minūtes laikā, mājiniekiem pārņemot vadību. Vispirms mača 54.minūtē pēc Bļugera piespēles ar spēcīgu plaukstas metienu neizšķirtu panāca Ņikita Zadorovs, bet pēc 39 sekundēm Vankūveras vienību vadībā izvirzīja Konors Gārlends.

Arī otrā sērijas spēle 10.maijā norisināsies Vankūverā. Nākamās divas spēles būs Edmontonā 12. un 14.maijā, bet, ja būs nepieciešams vairāk spēļu, tās norisināsies 16.maijā Vankūverā, 18.maijā Edmontonā un 20.maijā Vankūverā.

Pirmajā kārtā "Canucks" ar 4-2 apspēlēja Nešvilas "Predators", bet "Oilers" ar 4-1 guva panākumu pār Losandželosas "Kings".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu