Uģa Kuģa sieva Linda pārkāpj krišnaītu noteikumus, atsākot strādāt (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ugis.kugis/Instagram

Latvijas slavenākā krišnaīta ģimene prezentējusi kafejnīcu, kurā reizi mēnesī varēs novērtēt Uģa Kuģa sievas Lindas Livzenieces ēst gatavošanas talantu, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Pagājušā gada izskaņā TV realitātes šova "Ģimene burkā" dalībnieki Uģis un Linda, saaicinot 20 viesu uz kopēju paēšanu, iepazīstināja ar savu jaunāko biznesa ideju – ģimenes kafejnīcu. "Izmēģinājām, kā tas varētu darboties, un tagad esam sapratuši, ka šajā gadā kafejnīca strādās reizi mēnesī. Klientiem piedāvāsim klasisko Indijas virtuvi - ēdienus, kādi ikdienā tiek celti arī mūsu ģimenes galdā," plānus atklāj Uģis.

Kafejnīcas saimniece būs Linda, kas mājās gatavo ēdienu Uģim un abiem viņu kopējiem bērniem.

Tā kā kafejnīcā būs pieejami vien tie ēdieni, kādus mājās gatavo Linda, tad tajā nekad nevarēšot dabūt neko, kā sastāvā ir gaļa, olas, sīpoli un ķiploki. "Ticības dēļ mēs neko tādu neēdam. īpašu vērību pievēršam arī vietām, kur pērkam pārtiku. Mūsu točka ir tirgus. Turklāt pie noteiktām kundzītēm, kuras zina, kā nedrīkst darīt. Piemēram, pildot burciņā krējumu, pārdevēja nedrīkst nolaizīt tās maliņu. Tas tāpēc, ka krišnaīti gatavojot ēdienu negaršo. Pie mums maltīte vispirms tiek piedāvāta dievībām, tikai pēc tam to ēd cilvēki," pavēsta Uģis.

Jau vēstīts, ka daudzu sezonu garumā skatītājiem bija iespēja iepazīties ar Krišnas godāšanas reliģijas vērtībām un dzīves principiem. Nav noslēpums, ka krišnaītu ticībā sieviete nedrīkst strādāt, jo tās galvenā dzīves misija un uzdevums ir rūpēties par saticīgu ģimenes dzīvi.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 9. janvāra numurā.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu