Daira Bertāna sieva apzinīgi veido pāra tēlu sabiedrībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: dairisbertans/Instagram

Viens no stilīgākajiem pašmāju sporta pasaules pāriem ir Latvijas basketbola izlases kapteinis Dairis Bertāns un viņa sieva Inna. Tieši Inna nosaka to, kā pāris kopā izskatīsies, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Pāris tika sastapts grāmatas "Latviaaa" atvēršanas svētkos. Dairis un Inna ieradās košā apģērbā. Nelielā sarunā ar "Privāto Dzīvi" Inna atklāja, ka tieši viņa ir tā, kas domā, kā pāris izskatīties sabiedrībā.

Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

"Jā, es pielieku roku, lai mēs kopā kā ģimene publiskajos pasākumos būtu saģērbušies saskanīgi, bet ikdienā viņš sev apģērbu pērk un komplektē pats," stāsta Inna.

Viņa drēbes lielākoties pērk ārzemēs, bet Dairis to dara tepat, Latvijā. "Vīra iemīļotais apģērbu veikals ir "Suitsupply", visi viņa tērpi ir no turienes," atklāj Inna.

Kā zināms, pēc desmit pavadītiem gadiem ārzemēs pērn Dairis atgriezās Latvijas čempionu VEF Rīga sastāvā. "Ja neskaita Pasaules kausu, tas bija viens no 2023. gada lielākajiem notikumiem mūsu ģimenes dzīvē. 10 gadus nodzīvojām uz koferiem, bijām nemitīgā skrējienā. Tagad, kad esam mājās, ir tāda interesanta sajūta, jo beidzot mums ir viens liels skapis. Agrāk, mūsu pirkumi bija pārdomāti, lai neuzkrātos nekas lieks, jo nekad nevarēja zināt, kad atkal būs jāpako čemodāni un jāpārbrauc. Beidzot var vairāk izplesties," atklāj basketbolista sieva.

Lai arī Bertāni cenšas ģērbties moderni, Inna saka, ka akli neskrien līdzi modei un nepērk pilnīgi visu, kas ir aktuāls.

Grāmata "Latviaaa" ir Latvijas izlases oficiālā fotogrāfa Mikus Kļaviņa tverts vizuāls stāsts par Latvijas vīriešu basketbola izlases panākumiem 2023. gada FIBA Pasaules kausā basketbolā. Ceļš no Rīgas uz Indonēziju un Filipīnām atklājas unikālos kadros no komandas ikdienas, treniņiem, spēlēm un vēsturiskajām uzvarām.

Bertāns un viņa mīļotā pērn vasarā atzīmēja astoto kāzu gadadienu. Ģimenē aug divi bērni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dairis Bertāns (@dairisbertans)

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 9. janvāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu