Ieva Florence-Vīksne par pirmo bildinājumu un sāpīgo atraidījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aktrise Ieva Florence-Vīksne viesojās režisora Dž. Dž. Džilindžera raidījumā "Dž. Spot" un dalījās atmiņās par savu pirmo mīlestību. 

"Ai, ai, ai, pirmā mīlestība," smaidot nosaka Ieva. Izrādās, ka 17 gadu vecumā Ieva pirmo reizi tika bildināta, viņa bildinājumu pieņēma. Viņas pirmo mīlestību sauca Rihards. 

"Bija man skaists gredzens. Mēs vienojāmies, ka paprasīsim atļauju vecākiem, mana mamma atļāva. Viņš bildināja mani Ziemassvētkos, manā vārdadienā." Ieva bildinājumam piekritusi, tomēr likusi aizdomāties par to, vai nevajadzētu sagaidīt pilngadību. "Es teicu jā, bet lai tas vairāk paliek kā solījuma gredzens. Jā jau nevar pateikt, jo tu vēl neesi atbildīgs par sevi."

Topošais līgavainis arī esot piekritis Ievai. "Pagāja gads, nākamajos Ziemassvētkos, jau atkal manā vārdadienā viņš man zvanīja un teica, lai tiekamies pie "Origo". Es jau tad sapratu, ka kaut kas nav riktīgi."

"Viņš atbrauca ar sarkanu rozi un paziņoja, ka vēlas šķirties. Un es joprojām esmu saderināta un mazliet peldu mīlestībā," atminas Ieva.

Viņa mēģinājusi noskaidrot šķiršanās iemeslu, bet puisis teicis, ka viņam esot grūti to paskaidrot. Viņš pieminējis karjeru. Ieva šķiršanos ļoti pārdzīvojusi, noraudājusi vairākus mēnešus.

Pilnu raidījumu ar aktrisi skaties raidījumā "Dž. spot". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu