"Atļaušos būt skarbs." Grēviņš par šā gada Eirovīzijas nacionālo atlasi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Mārtinš Otto

Ilggadējs Eirovīzijas komentētājs, Latvijas Radio 5 radošais direktors un ētera personība Toms Grēviņš visai skarbi izteicies par Eirovīzijas nacionālās atlases, konkursa "Supernova" izziņoto dalībnieku sarakstu. 

Jau ziņots, ka dalībai LTV dziesmu konkursa "Supernova" pusfinālā žūrija izvēlējusies 15 māksliniekus, kuri 3. februārī televīzijas tiešraidē sacentīsies par iekļūšanu finālā. Konkursa 10 finālistus, kas par uzvarētāja titulu sacentīsies 10. februārī, noteiks žūrija un skatītāji.

Starp pusfinālistiem zināmākais mākslinieks ir Dons ar dziesmu "Hollow", kas tapusi sadarbībā ar ārvalstu autoriem.

Grēviņš sarunā ar "Privāto Dzīvi" norāda - pēdējā reize, kad nacionālajā atlasē bija viens izteikts līderis, bija gads, kad uzvarēja "Prāta vētra". 

"Atļaušos būt skarbs. Šobrīd šis "Supernovas" pusfināls manās acīs izskatās pēc viena mākslinieka un skolnieku brigādes," norāda Grēviņš.

Dona dalības dēļ daudzi izsaka cerības, ka Latvija pēc sešu gadu pārtraukuma varētu iekļūt Eirovīzijas finālā. Grēviņš uz to raugās pragmatiski. "Donam uzvaras gadījumā tāpat būs jāiegulda liels darbs priekšnesumā un dziesmas reklamēšanā citās valstīs. Mums nav garantētais pirmais desmitnieks, lai varētu salikt rokas klēpī un neko nedarīt."

Populārais dīdžejs norāda, ka viss atduras pret atbalstu. "Pašlaik vienīgais atbalsts, ko jauns mūziķis var saņemt, ir no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras. Un arī tad tikai tad, ja pats prot sakārtot papīrus."

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 16. janvāra numurā!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu