Bijušais Eirovīzijas dalībnieks aizstāv aiz strīpas atstāto Rivu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Markus Riva
Markus Riva Foto: publicitātes

Nesen tika paziņoti tie 15 mūziķi, kuri cīnīsies par iespēju šogad pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Ne vienu vien pārsteidza, ka viņu vidū nav konkursa veterāna Markus Rivas. To publiski paudis arī kādreizējais Eirovīzijas dalībnieks Roberto Meloni. 

Roberto, kurš divreiz ir piedalījās Eirovīzijā – 2007. gadā ar konkursam izveidotu apvienību "Bonaparti.lv" un 2008. gadā ar grupu "Pirates of The Sea" –, pie Markus Rivas "Instagram" ieraksta komentē:

"Lai tie runā, un tu ar katru gadu piedāvā labāko un pilnvērtīgāko priekšnesumu. Lai Eiropā nedomā, ka Latvijā māk tikai stāvēt un gaudot kā pieminekļi. Latvijas mākslinieki var pārstāvēt savu valsti ar augstāko kvalitātes horeogrāfiju, ar stilīgajiem tērpiem, lipīgu dziesmu un hot performer (karstu izpildītāju - lat.)"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Markus Riva (@markusriva)

Jau ziņots, ka šogad Eirovīzijas nacionālā atlasē, konkursā "Supernova" tika iesniegtas 108 dziesmas. To vidū bija arī Markus Rivas dziesma "Lose Control", diemžēl viņš nav viens no 15 dalībniekiem, kuri cīnīsies par ceļazīmi pārstāvēt Latviju Eirovīzijā. 

Iepazīties ar 15 Supernovas pusfinālistiem tuvāk, lasot zemāk!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu