VIDEO "Viņi tik ilgi brauca." Par reaģēšanu uz skolēnu kautiņu Mežciemā policijā sāk dienesta pārbaudi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
SIA "Rīgas satiksme" pilotprojekta autobuss, kurā iekāpšana paredzēta tikai pa priekšējām durvīm, savukārt izkāpšana - pa vidējām vai aizmugures durvīm.
SIA "Rīgas satiksme" pilotprojekta autobuss, kurā iekāpšana paredzēta tikai pa priekšējām durvīm, savukārt izkāpšana - pa vidējām vai aizmugures durvīm. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Valsts policija (VP) sākusi dienesta pārbaudi par notikušo Rīgā, Mežciemā, kur izsauktā policijas ekipāža uz skolēnu kautiņu braukusi 44 minūtes reglamentā paredzēto 25 vietā, vēsta LTV.

Taču aculiecinieku visvairāk pārsteidza inspektoru rīcība, kas pēc ierašanās atteicās sākt izmeklēšanu, lai gan liecinieka rīcībā ir visu kautiņā iesaistīto fotogrāfijas.

Aculiecinieks Gints Kauniste rāda, cik pazemojošā pozā bija viens no skolniekiem, kuru spārdīja otrs, kamēr divi citi skatījās. Gints tobrīd bija pie auto stūres.

"Gribēju izskriet, zvanīju 112 un te pieparkojos. Policija teica, lai pagaidu." Gints gaidīja 40 minūtes. Tikmēr kaušļi sagaidīja 16. autobusu un aizbrauca.

"Ielas nav pilnas, es no Ķengaraga ar savu privāto bez bākugunīm varu pagūt atbraukt. Viņi tik ilgi brauca," sacīja aculiecinieks.

Bet visvairāk pārsteidza tas, ka policija atteicās pieņemt iesniegumu un doties uz skolām noskaidrot jauniešu identitāti.

Pēc tam, kad nesen jauniešu kautiņā Slokā nogalināts 13 gadus vecs zēns, šāda policijas attieksme daudziem likās nepieņemama.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu