Avoti: Velsas princeses veselības problēmu dēļ atlikta karaliskās ģimenes vizīte uz Latviju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

42 gadus vecajai Velsas princesei nesen tika veikta vēdera operācija, tamdēļ karaliskie pienākumi uz laiku tika atcelti. Britu tabloīdi vēsta, ka veselības likstu dēļ atcelta viņas vizīte uz Latviju.

Jau iepriekš izskanējis, ka Keitai bija paredzēts apmeklēt Itāliju un nu šajā sarakstā neoficiāli parādījies arī Latvijas vārds, taču nesenās operācijas dēļ karaliskie pienākumi ir atlikti. Kensingtonas pils iepriekš paziņoja, ka Keita tos atsāks pildīt tikai pēc Lieldienām.

Britu dzeltenajai presei kāds karaliskās personas pārstāvis komentējis: "Pats par sevi saprotams, ka Viljama prioritāte ir viņa sievas un bērnu labklājība. Keitas ģimene iesaistīties, kur vien varēs, lai palīdzētu. Pils ir atcēlusi visus ārzemju braucienus. Tāpat ir atliktas Velsas prinča un princeses gaidāmās vizītes Latvijā un martā paredzētā tūre uz Itāliju. Šobrīd fokuss ir uz princeses atveseļošanos."

Tabloīdi, atsaucoties uz minēto avotu, vēsta, ka viens no karaliskās ģimenes vizītes mērķiem bija apmeklēt Lielbritānijas karavīrus, kas dienē Latvijā.

Iepriekš pils ziņoja, ka princese Keita pēc izrakstīšanas no slimnīcas atveseļojas mājās Vindzorā.

Kā zināms, britu karaliskā ģimene Latvijā viesojusies vairākkārt. 2018. gadā Latvijā viesojās britu karaliskās ģimenes pārstāvji, Veseksas grāfs Edvards un grāfiene Sofija, 2006. gadā Latvijā viesojās nelaiķe Viņas Majestāte karaliene Elizabete II, kā arī tagadējais Lielbritānijas karalis Čārlzs, toreiz Velsas princis Čārlzs Latvijā viesojies vairāk par vienu reizi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu