VIDEO "Tas ir kaitinoši." Vai iedzīvotāji var paļauties uz vilciena ierašanos laikā? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pirmais jaunā "Pasažieru vilciens" elektrovilciena "Vivi" reiss no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas uz "Dubultiem" Jūrmalā.
Pirmais jaunā "Pasažieru vilciens" elektrovilciena "Vivi" reiss no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas uz "Dubultiem" Jūrmalā. Foto: Sintija Zandersone/LETA

"Vilcienu nedienas" turpinās. 22. janvārī, kavējumi situši augstu vilni – kaveējuši teju visu līniju vilcieni, dažkārt tos bijis jāgaida pat gandrīz trīs stundas. Neapmierināti ir gan iedzīvotāji, gan amatpersonas, vēsta Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".

"Pasažieru vilciena" priekšsēdētājs uzsver, ka atbildību jāuzņemas jauno elektrovilcienu ražotājam "Škoda Vagonka".

Video: LTV sižets

"Man ir apnicis, ka tas bieži vien kavē. Tas ir diezgan kaitinoši, sevišķi pēc garas darba dienas gaidīt kaut kādu vilcienu. Es pat nezinu iemeslu, kapēc kavē, kas tie par tehniskiem iemesliem. Vajadzētu to visu sakārtot, bet, ja kavē, to laicīgi paziņot. Esmu aplikācijā uzlikusi arī tos paziņojumus, bet tur nekas nenāk," pauž pasažiere Monta.

Satiksmes ministrs Kaspars Briškens ("Progresīvie") uzsver, ka viņa pacietības mērs ir pilns.

"Es gaidu skaidrus risinājumus, vai arī mēs attiecīgi rīkosimies jau ar nopietniem lēmumiem. Šajā gadījumā es sagaidu arī maksimālus iespējamus sodus "Škodai" par šo situāciju," norāda Briškens. 

Foto: Sāk kursēt jaunie elektrovilcieni

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu