FOTO "Lidl Latvija" nekavējoties atsauc no tirdzniecības vairākus halvas produktus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Lidl" veikals Anniņmuižas bulvārī. Ilustratīvs attēls.
"Lidl" veikals Anniņmuižas bulvārī. Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

"Lidl Latvija" pārstāvji ceturtdien paziņojuši, ka no tirdzniecības savos lielveikalos atsauc vairākus halvas produktus.

"Lidl" ziņo, ka uzņēmums "Elis Ali Eski" atsauc savu produktu – "Crownfield" sezama sēklu halva ar vaniļas garšu, 100 g, un "Crownfield" sezama halva ar zemesriekstiem un rozīnēm, 100 g – ar visiem derīguma termiņiem.

Foto: Lidl Latvija

"Lidl Latvija" pārstāvji ziņo, ka minētajos produktos ir iespējams mikrobioloģisks piesārņojums – salmonella. Tādēļ "Lidl" aicina klientus ņemt vērā atsaukumu un šo produktu nelietot.

Lielveikala pārstāvji norāda, ka tie jau ir izņēmuši minētos "Crownfield" halvas produktus. 

"Iegādāto produktu pircēji var atgriezt visos "Lidl" veikalos. Pirkuma cena tiks pilnībā atgriezta, arī neuzrādot pirkuma čeku," teikts uzņēmuma paziņojumā.

Atsaukums attiecināms tikai uz iepriekšminētajiem "Crownfield" produktiem un "nekādā veidā" nav attiecināms uz citiem "Lidl Latvija" pārdotajiem produktiem, turpina uzņēmums. 

"Elis Ali Eski" un "Lidl" atvainojas šī atsaukuma skartajiem patērētājiem par radītajām neērtībām.

Ja rodas papildu jautājumi, uzņēmums lūdz zvanīt "Lidl" klientu servisam: 8000 5888 vai klientu.serviss@lidl.lv.

"Lidl Latvija" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2022.gada 1.marta līdz 2023.gada 28.februārim, strādāja ar 442,378 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 4,4 reizes vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi saruka vairākkārt un bija 3,847 miljoni eiro.

"Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 365,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

Patlaban 12 Latvijas pilsētās ir 26 "Lidl" veikali.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu