"Es ļoti pārdzīvoju." Adriana Miglāne atklāti par pieņemšanos svarā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Adriana Miglane/ Facebook

Influencere un dziedātāja Adriana Miglāne viesojās raidījumā "Kad viņas satiekas" un atklāja pēdējā laikā piedzīvotās pārmaiņas. 

Pārmaiņu laikā, kad tika šķirta viņas laulība ar bērna tēvu, pasliktinājās gan fiziskā, gan emocionālā veselība. Hormonālu izmaiņu dēļ viņa īsā laikā būtiski pieņēmās svarā, lai gan, pēc viņas teiktā, nekad neesot cīnījusies ar lieko svaru.

Viņai nācās nopietni pievērsties savai veselībai, izejot dažādas pārbaudes. Redzētais spogulī Adrianu nemaz neiepriecināja, viņa sev nepatika, viņa pārdzīvoja, tas devis stimulu sakārtot savu veselību. 

Vienas no terapeita ieteiktajām "zālēm" bija sports. Adriana ieteikumu ņēma vērā un nu jau vairākus mēnešus cītīgi apmeklē sporta zāli. "Man no vidukļa ir nost vairāk nekā 10 centimetri," priecājas Adriana. Pirmie ievērojamie rezultāti tika panākti mēneša laikā. 

Adriana arī nesen ļāvās pikantai fotosesijai, nebaidoties slēpt savas sievišķīgās formas.

Jau vēstīts, ka pārmaiņu procesā viņa no tumšmates atkal kļuva par blondīni. 

Laiks pēc šķiršanās no sava dēla tēva bijis pārbaudījumu pilns. Adriana arī labu laiku nerunāja par savām bijušajām attiecībām, bet nesen paziņoja, ka klusēt vairs nespēj. Viņa pārdzīvo par bijušā vīra neieinteresētību pret abu kopīgo dēlu.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu