Liepājā apzagti vairāki īpašumi. Policija atgādina par mājokļa drošību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zaglis. Ilustratīvs foto
Zaglis. Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

1. februārī Valsts policijā saņemta informācija, ka Liepājā, Zirņu ielā notikusi zādzība no trīs īpašumiem – divām privātmājām un automašīnas. Valsts policija vēl turpina darbu un skaidro zādzības apstākļus un materiālos zaudējumus.

Sākotnējā informācija liecina, ka nozagts portatīvais dators, naudasmaki, kuros atradās nauda un maksājumu kartes, savukārt no neaizslēgtas automašīnas nozagts videoreģistrators.

Līdz šim noskaidrots, ka neviens no īpašumiem nebija aizslēgts un vienā no mājokļiem, kamēr īpašnieki gulējuši augšstāvā, no 1. stāva priekšnama veikta zādzība.

Valsts policija atgādina iedzīvotājiem vienmēr parūpēties par sava mājokļa drošību, aizslēdzot dzīvokļa durvis, un atgādināt to izdarīt arī saviem bērniem.

Nereti zādzības no mājokļiem notiek, brīvi piekļūstot, jo iemītnieki aizmirsuši aizslēgt durvis un aizvērt logus, dodoties prom, vai nav to izdarījuši, atrodoties mājās.

Tāpat aicinām vērtīgās mantas, tostarp rokassomas, makus un mobilos telefonus, neglabāt priekšnamā. Ja mājās atrodas liels daudzums skaidras naudas, dārglietas vai citi sevišķi vērtīgi priekšmeti, vērts iegādāties kvalitatīvu seifu.

Foto: Valsts policija
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu