"Šobrīd algotu darbu nestrādāju." Ar ko šobrīd nodarbojas Einars Repše

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lelde Kovaļova/Facebook

Kādreizējais premjerministrs un bijušais Latvijas Bankas prezidents Einars Repše ar lielu entuziasmu pieņem dzīves jauno izaicinājumu – būt par aktieri. Pagājušajā pirmdienā pirmizrādi piedzīvoja daudzsēriju filmas "Nelūgtie viesi" 2. sezonas pirmizrāde, kurā Repšem uzticēta viena no galvenajām lomām. Izdevums "Kas Jauns" noskaidroja, ar ko Repše nodarbojas ikdienā. 

Vaicāts, ar ko ikdienā nodarbojas un kā pelna iztiku, Einars Repše atbild: "Esmu vadītājs organizācijā "Latvijas nākotnes forums", taču par šo darbu atalgojumu nesaņemu.

Šobrīd algotu darbu nestrādāju un neesmu arī meklējumos pēc tāda.

Katra mana diena ir teju pa minūtei saplānota ar nodarbēm, kas mani saista, interesē. Papildinu savu redzeslauku, lasot uz faktiem balstītu literatūru, bet vislielāko manas ikdienas daļu aizņem nodarbošanās ar mākslīgā intelekta iespēju apgūšanu un lietošanu," tā Einars.

Repše piebilst, ka iztikšanas jautājums viņu absolūti nenodarbinot.

"Naudas pelnīšana dzīvē nav svarīgākais. Es iztieku no iekrājumiem un no tā, ko aizņemos no tuviniekiem un draugiem. Gaidu pensiju. Šā gada izskaņā man būs jau 63 gadi; cik tad nu vairs līdz pensijai palicis. Vienam man ar savu pensiju dzīvošanai pilnīgi noteikti pietiks. Man nekā daudz nevajag," paziņo Repše.

Jau vēstīts, ka 29. janvārī kinoteātrī "Forum Cinemas" tika aizvadīts daudzsēriju filmas "Nelūgtie viesi" 2. sezonas atklāšanas pasākums, kurā pulcējās ne vien seriāla radošā komanda, bet arī mediju pārstāvji.

Šova "Slavenības. Bez filtra" vadītāja Katrīne Vasiļevska aicināja uz sarunu arī vienu no galvenajiem aktieriem Einaru Repši, taču viņš interviju atteica.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 6. februāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu