VIDEO Radinieki izcīna ugungrēkā mirušā vīrieša anonīmas apglabāšanas atcelšanu. Policija turpinās skaidrot identitāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā

56 gadus vecā Ilgoņa dzīvība izdzisa ugunsgrēkā Bolderājā pirms aptuveni diviem mēnešiem. Izmeklētājiem likumiski aizvien nav izdevies pierādīt bojāgājušā identitāti, un šobrīd vīrieša apglabāšanas jautājums karājas gaisā, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Sākotnējais izmeklētāju mēģinājums noteikt Ilgoņa identitāti bija nesekmīgs - vīrieša mātes brāļa DNS testa rezultāti radniecību neuzrādīja. 

Tuvojoties apglabāšanas datumam, ģimene krita izmisumā. Nu radinieki vērsušies Valsts policijā (VP) ar lūgumu apbedīšanu neveikt anonīmi. Lūgums ņemts vērā, tāpēc tagad izmeklētājiem būs jāpacenšas sazināties ar Ilgoņa tuvākajiem radiniekiem, kuri dzīvo ārzemēs.

Patlaban apglabāšana ir atcelta un ar morgu panākta vienošanās par līķa uzglabāšanu, norāda VP pārstāve, piebilstot, ka šādas situācijas atgadās reti.

"Nu taču viņam ģimenes ārsts ir, visas analīzes. Stradiņos operēts, visas analīzes. Vai tad tiešām no onkuļa DNS testa var tikai noteikt? Mūsu, 21. gadsimtā, citu iespēju nav?" neizpratnē ir bojāgājušā radiniece Imanta. 

Vīrieša atpazīšanu apgrūtina ugunsgrēka radītie bojājumi, piebilst VP pārstāve. 

Jau vēstīts, ka 8. decembrī ugunsgrēkā Bolderājā dzīvību zaudēja divi cilvēki - Ilgonis Losāns un sieviete Zenta, kura bieži viesojās pie Ilgoņa, kurš dzīvoja nelielā dārza būdiņā bez elektrības un kanalizācijas.  

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu