VIDEO Jauna informācija par raķešu uzbrukumu Belgorodai. Ir cietušie (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @aborealis940/'X"

Krievijas Aizsardzības ministrija ziņo, ka 7. februārī, ap plkst. 16.30 Belgorodas pilsētai veikti triecieni ar sistēmas "RM-70 Vampire" raķetēm. Uzbrukumā tā vainojusi "Kijivas režīmu", ziņo Krievijas neatkarīgais izdevums "Meduza". 

Ministrija notiekošo pilsētā nosauca par ""Kijivas režīma" organizētu teroraktu". Pretgaisa aizsardzības sistēmas virs apgabala teritorijas notriekušas septiņas "Vampire MLRS" raķetes.

Belgorodas apgabala gubernators Vjačeslavs Gladkovs norādījis, ka notriekti vēl septiņi objekti, kas nav sasnieguši apgabalu.

Pieejamā informācija liecina, ka ievainoti divi cilvēki  – kāds vīrietis guvis barotraumu, bet atteicies no hospitalizācijas, bet mediķi steigušies aprūpēt kādu personu, kas no atlūzām guvusi traumas galvā. 

Gladkovs atzīmē, ka bojātas divas daudzdzīvokļu ēkas un 15 automašīnas. Tāpat "Telegram" kanāli ziņo, ka uzbrukuma laikā mašīna notriekusi 10 gadus vecu zēnu, kas skrējis uz bumbu patvertni. 

Ap plkst. 17.40 uzbrukuma sirēnas skanējušas atkārtoti. 

Jau ziņots, ka, saskaņā ar Krievijas "Telegram" kanālu publicēto informāciju, Belgorodas pilsētā fiksēti vairāki raķešu triecieni. Sevišķi skarti industriālie objekti.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu