Otrdienas horoskops: 13. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AlexMaster/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 13. februārim. 

AUNS

Jāsameklē senāki sadarbības partneri, kas jau pārbaudīti dažādās situācijās. Ar viņiem kopā radīsies jaunas idejas. Taču, lai arī kādi plāni un norises - runā par peļņu un juridiskajiem aspektiem.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā jauni un lieli plāni, tomēr izvērtē ieceres un pakonsultējies ar zinošiem cilvēkiem. Ja aprēķini rāda tīkamu ainu, tad – uz priekšu! Iespējas palielināt ienākumus.

DVĪŅI

Pienākumi darbā vai biznesā būs nopietni un atbildīgi, iespējams, nāksies risināt vairākus svarīgus jautājumus vienlaikus. Uzņemies iniciatīvu, bet iesaisti arī kolēģus.

VĒZIS

Darbā jānāk klajā ar jaunām idejām, jāparēķina un jādodas uz priekšu. Labs laiks arī lietišķu sadzīves jautājumu risināšanai. Piemēram, komunālo pakalpojumu līgumu pārskatīšanai.

LAUVA

Būsi noskaņots pārmaiņām profesionālajā lauciņā. Taču mazliet pagaidi - lai idejām rodas labvēlīga augsne. Iespējams, jāmeklē sadarbības partneri, kas jau kaut ko zina par tevis izvēlēto jomu.

JAUNAVA

Tava profesionālā reputācija ir nevainojama un, iespējams, saņemsi vilinošu piedāvājumu. Ja ko maini – detalizēti izrunā atalgojuma jautājumus.

SVARI

Ir vērts pievērsties jauniem projektiem vai meklēt jaunu, interesantāku un labāk atalgotu darbu. Šodien dzims daudz labu ideju un varbūt arī satiksi domubiedrus.

SKORPIONS

Ja veido jaunu sadarbību, tad pirmajā vietā noteikti ir juridiskie aspekti – nepaļaujies uz godavārdu. Ne tāpēc, ka darīšana ar blēžiem. Vienkārši Temīdai patīk lietu kārtība.

STRĒLNIEKS

Šodien esi uzmanīgs ar tehnoloģijām: darbus saglabā dubultā, jaunos kontaktus ieraksti arī plānotājā un neatver nezināmas saites. Ja pienāk elektroniska vēsts no aizjūras prinča vai princeses –zini, ka tā ir krāpšana.

MEŽĀZIS

Vajadzēs nākt klajā ar priekšlikumiem, pārliecināt citus par ideju projektu dzīvotspēju. Galvenais – bez emocijām. Arī tad, ja saņem kritisku vērtējumu. Visiem nekad labs nebūsi, bet daudzi novērtēs.

ŪDENSVĪRS

Kāds varbūt saņems jaunu darba vai sadarbības piedāvājumu. Ja pēkšņi rodas sajūta, ka pietrūkst zināšanu, tad jāmācās. Īpaša uzmanība pievēršama jaunāko tehnoloģiju jomai.

ZIVIS

Lemjot svarīgus jautājumus, neko nedrīkst sasteigt, ir rūpīgi jāizvērtē visi par un pret. Vari pakonsultēties ar mājiniekiem, viņi zinās noderīgus ieteikumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu