Ceturtdienas horoskops: 15. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alena Ozerova/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 15. februārim. 

AUNS

Finanšu jomā kaut kas var nebūt tā, kā biji domājis. Varbūt ienākumi būs mazāki, nekā biji gaidījis. Neplāno lielus pirkumus, bet meklēt jaunas peļņas iespējas.

VĒRSIS

Daudz enerģijas, tomēr darbojies mierīgi, bez steigas un stresa. Lēmumus labi apdomā, pārbaudi faktus un nepieņem visu par baltu patiesību. Liela nozīme draugiem.

DVĪŅI

Ražīga diena: iespējami interesanti sadarbības varianti, piedāvājumi karjerā vai biznesā un jaunas peļņas iespējas. Tikai rūpīgi jāizstrādā budžets.

VĒZIS

Esi prasīgs pret kolēģiem, bet rēķinies ar cilvēcisko faktoru – katram tā spēka un enerģijas ir tik, cik ir. Ja kaut kas nevirzās uz priekšu, tad situācija jārisina tev.

LAUVA

Daudz interesantu un noderīgu ideju – kolēģi tās novērtēs, vadība uzslavēs. Tikai atceries, ka visu pasaules naudu nenopelnīsi un visus darbus nepadarīsi. Saudzē enerģiju.

JAUNAVA

Naudas lietās kaut kas var aizkavēties, taču nesatraucies. Šajā periodā veidotie kontakti nesīs labumu ilgtermiņā, un situācija kļūs stabilāka. Vari ieguldīt vērtīgos pirkumos.

SVARI

Daudz pienākumu, kas rūpīgi jāsaplāno, turklāt par rezultātu būsi atbildīgs tieši tu. Uzklausi kolēģus un esi pozitīvāks, citādi riskē palikt vienatnē, bez domubiedriem.

SKORPIONS

Situācijas darbā var mainīties. Tas darīs nemierīgu. Taču ļoti iespējams, ka ir jau bijuši līdzīgi uzdevumi un atrasti pareizākie risinājumi. Liec lietā pieredzi.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā vidē parādīsi sevi no vislabākās puses, bet atceries, ka jārunā arī par samaksu. Ja tev ir savs bizness, tad vari rēķināties ar auglīgām darījumu sarunām.

MEŽĀZIS

Tehnoloģijas attīstās neiedomājamā ātrumā. Atskārtīsi, ka jāmācās – vienalga kāda izglītība un iepriekšējā darba pieredze. Izskati internetā kursu piedāvājumus un noteikti atradīsi ko noderīgu.

ŪDENSVĪRS

Pasaki kolēģiem vai biznesa partneriem labu vārdu, uzsmaidi, risinot lietišķus jautājumus, un viss plānotais izdosies. Arī lietišķajā jomā svarīgas cilvēciskās attiecības.

ZIVIS

Centīgi jāstrādā, lai soli pa solim tuvotos mērķim. Tev izdosies. Tikai svarīgi izvēlēties pareizos cilvēkus, ar ko sadarboties un kopā realizēt iecerēto. Palīdzēs intuīcija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu