Piektdienas horoskops: 16. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sofiya Fossa/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 16. februārim. 

AUNS

Profesionālā jomā jaunas idejas. Kolēģi vai darījumu partneri brīnīsies: kā kaut kas tāds var ienākt prātā? Var! Turklāt visu parēķinot, izrādīsies, ka iespējams labi nopelnīt.

VĒRSIS

Beidz darbus ātrāk un apdomā brīvdienu plānus. Tikai netērējies, ja gribas ko lielu un skaistu vai palutināt savējos. Nauda var aizplūst nemanot, bet gandarījuma nebūs.

DVĪŅI

Ideju diena: daudz plānu, daudz sapņu. Dzīve iegriež notikumu virpuļus un liek izkāpt no komforta zonas. Esi gatavs pārmaiņām! Ar pozitīvismu nokārtosi vairākus svarīgus jautājumus.

VĒZIS

Cilvēki labprāt sadarbosies un novērtēs tavu profesionalitāti. Bet... tikai viens "bet" – jābūt pārliecinātam, ka tavs darbs tiek atbilstoši novērtēts naudas izteiksmē.

LAUVA

Ļoti daudz pienākumu. Ja vajag kādu padomu, tad nekautrējies taujāt cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies. Var gadīties, ka viņi tev piespēlē ģeniālas idejas.

JAUNAVA

Dzīve ir skaista un arī pelēkajā gadalaikā ir daudz košu krāsu. Tikai jāprot un jāgrib tās saskatīt. Dzīvosi brīvdienu noskaņās un apsvērsi izklaides iespējas.

SVARI

Nepaļaujies uz svešiem solījumiem. Ja kāds piedāvā zelta kalnus un debesmannu no gaisa, tad diez vai tam ir reāls pamats. Būtiskos darbus un projektus pieskati pats personīgi.

SKORPIONS

Darbā, karjerā, biznesā viss pēc iepriekš izveidota plāna. Par to nav jāsatraucas. Taču vajag arī mācīties kaut ko jaunu, it īpaši tehnoloģiju jomā.

STRĒLNIEKS

Domāsi par pārmaiņām lietišķajā jomā. Vēlams censties pakāpties pa karjeras kāpnēm esošajā darbavietā vai apsvērt privātā biznesa iespējas. Tad gan jābūt gatavam strādāt „divdesmit četri-septiņi”.

MEŽĀZIS

Labs laiks, lai tu sevi parādītu un palielinātu ienākumus. Ja ar tiem esi apmierināts, tad vari doties iepirkties un ieplānot kādus lielākus pirkumus mājas saimniecībai.

ŪDENSVĪRS

Apgūsti iespējas, ko sniedz globālais tīmeklis – tur tev var pavērties plašs darba lauks. Tā teikt: pasaule bez robežām! Vakarā omulīga pasēdēšana ar savējiem.

ZIVIS

Var rasties iespējas darbā izcelties, izvirzīties un līdz ar to palielināt ienākumus. Kādu gaida vilinošs piedāvājums. Galvenais – nepieņem lēmumus steigā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu