Sestdienas horoskops: 17. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: didesign021/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 17. februārim. 

AUNS

Šodien mīļuprāt rūpēsies par savējiem un rosīsies mājās. Sīkie saimniecības darbiņi sagādās prieku. Kad rokas darbojas, prāts atpūšas. Tāda viegla relaksācija patlaban nepieciešama.

VĒRSIS

Ar prieku apmeklēsi kultūras vai mākslas pasākumus, kas izdaiļo dvēseli. Laba izrāde, labs koncerts vai izstāde – daudz jaunu iespaidu, kurus apspriest ar mīļoto vai draugiem.

DVĪŅI

Pēc straujā nedēļas darbu skrējiena jāatpūšas, darot to, ko sirds vēlas. Satiecies ar draugiem, izbaudi ziemas priekus, aizej uz klubu izdejoties vai padziedāt karaoke.

VĒZIS

Šodien vēlams tālāks izbrauciens: uz romantisku viesu namu, SPA kompleksu vai skatīt kādas tuvējās kaimiņzemes vēsturiskos objektus. Nepaliec mājās – citādi diena pazudīs kā nebijusi.

LAUVA

Izdomā ko aizraujošu kopā ar ģimeni – brauc slēpot, slidot, staigāt sniegotajā ziemā vai dodies uz kultūras pasākumu. Brīvajām sirdīm prātā domas par nopietnu attiecību veidošanu.

JAUNAVA

Parūpējies par saviem mīļajiem, uzaicini pusdienās tuvākus un tālākus radus. Apspriežamas dzimtas lietas. Brīvajiem ļaudīm prieku sagādās neliela bohēma.

SVARI

Pirmajā vietā sirdslietas – daudz emociju, daudz mīlestības, bet brīvajiem ļaudīm aizraujoši piedzīvojumi. Tādi, par kuriem mēdz teikt: taureņi vēderā.

SKORPIONS

Daudz uzmanības paņems privātā dzīve. Tuvinieki gribēs pasākt kaut ko kopā un faktiski būs jau izlēmuši tavā vietā. Piekrīti viņu iecerēm. Ja esi viens, tad dzīve var uzdāvāt liktenīgu tikšanos.

STRĒLNIEKS

Ieplāno nelielu ceļojumu, uzaicini mīļoto cilvēku, sarīko romantisku pasākumu. Ja ir ģimene, tad arīdzan dodieties kaut kur visi kopā jautrā kompānijā. Sirsnības diena.

MEŽĀZIS

Svarīga ģimene un viss, kas notiek attiecību tēmā. No kopā būšanas ar savu otro pusīti gūsi pozitīvas enerģijas dzirkstis. Brīvajiem ļaudīm jāpadomā – ko vēlies privātajā dzīvē.

ŪDENSVĪRS

Pirmajā vietā attiecību tēma. Iespējams, ar mīļoto cilvēku izrunājami svarīgi jautājumi, savukārt brīvajiem ļaudīm sirdi sasildīs mīlestība.

ZIVIS

Sirdī romantiskas noskaņas. Ļaujies tām un baudi dzīves jaukos brīžus. Ja ir ģimene, tad jāparūpējas un jāpalutina savējie. Pretī saņemsi daudz pozitīvisma un mīlestības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu