Svētdienas horoskops: 18. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lifestyle Travel Photo/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 18. februārim. 

AUNS

Pienākumi mājās un ģimenē. Risini saimnieciskas problēmas un sarīko kopīgu pasākumu radiem. Savukārt vakarā mierīgi atpūties un atvēli laiku sev. Jāsagatavojas jaunajai nedēļai.

VĒRSIS

Šodien jāatpūšas. Tā kārtīgi un no sirds. Dari to, kas ļauj relaksēties: aizbrauc pie dabas, sazinies ar draugiem vai esi mājās un vienkārši nedari neko.

DVĪŅI

Ģimeniska diena. Jāparūpējas par saimniecību, jāuzklausa radinieki un jāgādā par saskaņu. Tuvinieki paļausies uz tevi un dalīsies svarīgākajā. Viņiem ļoti būtisks tavs viedoklis.

VĒZIS

Uzklausi uzmanīgi mīļoto cilvēku, un respektē. Ja pārāk uztiepsi savu viedokli, var izcelties domstarpības. Brīvajiem ļaudīm pret attiecību veidošanu jāizturas atbildīgi.

LAUVA

Aktīva komunikācija ar tuviniekiem: daudz runāsiet par dzīvi un apspriedīsiet sadzīviskus jautājumus. Velti uzmanību bērniem un viņu interesēm, patlaban tas ir svarīgi.

JAUNAVA

Sirdslietās iespējami spilgti, atmiņā paliekoši piedzīvojumi. Emocijas viļņosies un garlaicīgi nebūs. Brīvajiem cilvēkiem vēlams padomāt par stabilas kopdzīves veidošanu.

SVARI

Kaut kur pašā dvēseles stūrītī liesmos kaislības. Paejies pretī solīti kam lielam un skaistam, un ļauj otram cilvēkam noprast, ko patiesībā jūti. Pāriem attiecībās svarīgas ģimeniskās vērtības.

SKORPIONS

Privātā dzīve līdz ar iedziļināšanos globālos jautājumos paliks otrajā plānā, bet pienāks laiks arī mīlestībai. Tā tavā dzīvē var ienākt no tālienes. Pāriem vēlams izbrauciens, kas dod jaunus iespaidus.

STRĒLNIEKS

Ja otrā pusīte vēlas vairāk būt kopā ar tevi, neatstāj to bez ievērības. Kaut kur kopā aizbrauciet un atpūtieties. Sirdī jau parādās pavasarīgas noskaņas.

MEŽĀZIS

Attiecību tēmā var ienākt jaunas vēsmas. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās ar aizraujošiem piedzīvojumiem. Pāriem – jaunas emocijas ar krāsainu izjūtu gammu.

ŪDENSVĪRS

Laba diena saimniecības darbiem. Vari mājās kaut ko saremontēt, pārkārtot, izdaiļot. Pusdienās palutini savus mīļos ar gardu maltīti, izmēģinot kādu eksotisku ēdiena recepti.

ZIVIS

Apcerīgs noskaņojums. Diezgan daudz domāsi par attiecību tēmu. Jātiek skaidrībā, ko vēlies iegūt un ko sniegt pretī. Nepieņem sasteigtus lēmumus emociju iespaidā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu