Pavērsiens Madelēnas Makanas lietā: vīrietis atklāj iespējamu nolaupīšanas plānu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @Mofoman360/"X"

Bijušais Lielbritānijas politiskais aktīvists norādījis, ka nedēļu pirms trīs gadus vecās Madelēnas Makanas pazušanas Portugāles kūrortā 2007. gadā izstrādāts meitenītes nolaupīšanas plāns: viņu bija paredzēts pārdot kādam bezbērnu pārim, vēsta laikraksts "Sky News". 

Aktīvists Kens Ralfs norāda, ka lietā galvenais aizdomās turāmais Kristians Brekners mēģinājis savervēt kopīgu draugu, lai pārdotu meitenīti kādam vācu pārim, kam nebija bērnu. Brekners piedāvājumu izteicis kādam izputējušam vīrietim, kurš dzīvojis teltī pie Algarves krasta. 

56 gadus vecais Ralfs, Brekners un viņu kopīgais draugs, kura vārds netiek atklāts, dzīvoja kādā nomadu kopienā un uzturējās nomaļās vietās Portugāles dienvidrietumos. 

Ralfs savam draugam piekodinājis plānā neiesaistīties un piedāvājis finansiālu palīdzību. Pēc nedēļas Ralfs atgriezies Lielbritānijā un dzirdējis ziņas, ka trīs gadus vecā Madelēna Makanna pazudusi no ģimenes īrētajiem apartamentiem Praia de Lušā. 

Pēc tam viņš konstatējis, ka viņa draugs un Brekners pazuduši. Ralfu nopratināja portugāļu detektīvi, un viņš uzturējis kontaktu ar Skotlendjardu, kas iesaistās meitenes meklēšanā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu