Pirmdienas vakarā Cēsu novadā vilciens nāvējoši notriecis vīrieti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: releon8211/Shutterstock

Pirmdien, 12. februārī, Cēsu novada Liepas pagastā vilciens aizķēris un nāvējoši traumējis kādu vīrieti, informēja Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Vaskāne.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis ap plkst. 22 gājis ļoti tuvu gar sliedēm, kā rezultātā vilciens aizķēra viņu un no gūtajām traumām vīrietis gāja bojā notikuma vietā. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess un nozīmētas ekspertīzes.

Kā uzsver policija, negadījums vēlreiz atgādina par drošību, šķērsojot dzelzceļa sliedes. Policija aicina gan pieaugušos neaizmirst par drošību sliežu tuvumā, gan vecākiem regulāri ar savām atvasēm pārrunāt noteikumus atrodoties dzelzceļa tuvumā, it īpaši, ja ikdienas maršrutā ietilpst dzelzceļa sliežu šķērsošana vai pārvietošanās gar tām.

Būtiski, lai satiksmes dalībnieki apzinās, ka esot dzelzceļa tuvumā, visa uzmanība jāpievērš drošībai - obligāti jāizņem austiņas no ausīm, lai varētu dzirdēt apkārt notiekošo. Tāpat arī viedierīces jānoliek nost, lai varētu pilnu uzmanību pievērst drošam ceļam, uzsver policija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu