VIDEO Belgorodu apšauda ar raķetēm. Seši cilvēki miruši, tostarp četrus mēnešus vecs bērns (3)

Apollo.lv
Papildināts 15:28, 15. februāris, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: NEXTA/"X"

15. februārī Belgorodas pilsētā noticis raķešu uzbrukums. Raķetes sprādzienā nogalināti seši cilvēki un ievainoti 17, ziņo reģiona Veselības ministrija.

Starp bojāgājušajiem ir četrus mēnešus vecs bērns, bet ievainoto vidū ir četri bērni.

Trieciens nodarīja lielus postījumus nelielam tirdzniecības centram, kurā atradās cilvēki. Ziņots arī, ka raķetes atlūzas nokritušas skolas stadionā.

Belgorodas apgabala gubernators Vjačeslavs Gladkovs norāda, ka trauksmes sirēnas iedarbinātas Belgorodas pilsētā un visā apgabalā. 

Krievijas Aizsardzības ministrija apgalvojusi, ka Ukrainas armija uzbrukusi tās teritorijai ar raķetēm, kas palaistas no "RM-70 Vampire" raķešu palaišanas sistēmas. Pretgaisa aizsardzības sistēmas notriekušas 14 raķetes. 

Krievijas Veselības ministrija ziņo, ka nogalināti seši cilvēki, tostarp viens bērns, vēsta izdevums "The Moscow Times". 

Ministrija informāciju par cietušajiem vai bojāgājušajiem nesniedza. 

"Telegram" kanāls "Pepel" ziņo, ka viena no raķetēm nokritusi stadionā, nogalinot sievieti un bērnu.

"Telegram" kanāls "112" ziņo, ka uzbrukumā nogalināti četri un ievainoti septiņi cilvēki. Savukārt kanāls "Mash" raksta, ka nogalināti seši, bet ievainoti desmit civiliedzīvotāji.

Kanāls "Pepel" ziņo, ka raķete trāpījusi arī iepirkšanās centrā. Kremļa propagandas izdevums "RIA Novosti" ziņo, ka centrs smagi cietis. 

Kanāls "Baza" ziņo, ka uzbrukumā kopumā nogalināti pieci cilvēki. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu