"Atkal esmu brīvs." Izjukušas Dzintara Čīčas attiecības ar bērnu māti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu dziedātājs Dzintars Čīča nācis klajā ar negaidītu paziņojumu – izjukušas viņa attiecības ar bērnu māti, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

"Mēs visi esam tikai cilvēki, arī tie, kuri no žurnāla vākiem smaidām kā paraugģimene," atzīst dziedātājs, kurš pagājušajā sestdienā atgriezās uz pastāvīgu dzīvi Latvijā.

Čīča teic, ka šķiršanās notikusi pirms nepilna mēneša. "Es jau varēju tagad slēpt šo faktu, tomēr nemāku melot ne dzīvē, ne uz skatuves. Es atkal esmu brīvs."

Par šķiršanās iemeslu viņš vairās plaši runāt, vien nosaka: "Attiecībās jāprot atklāti runāt, neko nevar noklusēt, jo tas nekur gaisā nepaliek. Mēs bieži vien visu nepastāstām, jo vēlamies it kā pasargāt otru cilvēku, taču beigās mēs ar to tikai izdarām sliktāk."

Čīča ar Samantu bija kopš 2019. gada. Viņi pārcēlās uz dzīvi Anglijā, kur pasaulē nāca meita Gabriela, bet 2021. gadā piedzima dēls Markuss.

Dzintars atklāja, ka pēc šķiršanās bērni dzīvos kopā ar mammu. Viņa gan vēl nezinot, vai visi paliks Anglijā vai atgriezīsies dzimtenē. "Lai kur arī dzīvos, satikšu viņus, cik vien bieži varēšu. Nekā svarīgāka par bērniem man nav un nebūs," saka dziedātājs.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka kādu laiku Čīča ar ģimeni dzīvoja Anglijā un strādāja par taksometra vadītāju. Viņš nesen atklāja, ka nolēmis Latvijā atgriezties pavisam. Tobrīd gan viņš minēja, ka viens no atgriešanās iemesliem ir arī bērnu nākotne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu