Latvijas slavenākais sieviešu pāris uzzina jaunus faktus par mākslīgo apaugļošanu un potenciālajām izmaksām (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Fitnesa treneres un pašmāju šova "Slavenības. Bez filtra" dalībnieces Sendija un Danute, plānojot kopīgu mazuli, izskata medicīniskās apaugļošanas iespējas ārzemēs. Izrādās, ka izdevumi var sasniegt vairāk nekā 20 000 eiro. 

Neskatoties uz potenciālajām izmaksām, abas ir optimistiski noskaņotas un apsver dažādas iespējas un piedāvājumus.

Sarunā pāris atklāj, ka nav domājušas par to, kā donoram būtu jāizskatās, taču abas gribētu, lai donors būtu no Eiropas. Dāmas uzzinājušas, ka Spānijā ir klīnikas, kuras ir orientētas tieši uz viendzimuma pāru medicīnisko apaugļošanu. Izrādās, ka, izmantojot īpašu metodi, iespējams izmantot divu sieviešu olšūnas kopīga bērniņa radīšanai.

Apspriežot iespējamos donoru variantus, abas nolemj, ka nevēlas anonīmu spermas donoru, bet gan daudz labprātāk pašas izvēlētos piemērotāko kandidātu.

Sendija atklāj, ka viņai pat nebūtu nekas iebilstams, ja šis donors pēc gadiem arī uzmeklētu bērnu: "Vecāku nekad nevar būt par daudz. Ja viņi gribēs pēc 18 gadiem kaut kādā veidā savienoties, es būšu tikai priecīga."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka dāmas pērn mija laulības gredzenus. Sendija un Danute ir attiecībās jau vairāk nekā sešus gadus. Nu dāmas ir gatavas nākamajam solim – ģimenes pieaugumam.

Vairāk skaties 1188.lv! 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu