VIDEO Vairāk nekā 30 slavenības pilna mēroga iebrukuma otrajā gadadienā pauž atbalstu Ukrainai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/UNITED24Media/"X"

Šodien aprit divi gadi, kopš Krievija izvērsa pilna mēroga iebrukumu Ukrainā. Atbalstu Ukrainai izteikušas vairāk nekā 30 slavenības no visas pasaules, liecina Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska uzsāktās atbalsta iniciatīvas "UNITED24" profila ieraksts platformā "X".

Starp Ukrainas atbalstītājiem ir aktieri Roberts de Niro, Vigo Mortensens, Ketrīna Denuva, Marks Hemils, Hilarija Svenka, Emma Tompsone, un Stīvens Frajs, kā arī daudzi citi.

Tāpat labus vārdus Ukrainas tautai paudis arī mūziķis un grupas "U2" līderis Bono un slavenās grupas "Imagine Dragons" biedri, kā arī citi mūziķi. 

Jau ziņots, ka šodien, 24. februārī, aprit divi gadi kopš Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā. Pieminot kritušos un solidarizējoties ar Ukrainas tautu Rīgā un citviet Latvijā notiks vairāki Ukrainas atbalsta pasākumi.

Rīgā centrālais pasākums "Kopā līdz uzvarai!" aizsākās plkst. 12.30 pie Brīvības pieminekļa. Tā laikā izskanējušas vairākas dziesmas dažādu dziedātāju, tostarp ukraiņu bērnu, izpildījumā, kā arī teiktas vairākas runas.

Video: atskats no Ukrainas atbalsta pasākumiem Rīgā un Daugavpilī

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu