VIDEO Vazājas piedzērušies un piegāna apkaimi. Bezpajumtnieki Teikā šausmina apkārtējos (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Kādā pamestā divstāvu namā Rīgā, Teikas apkaimē iemitinājusies bezpajumtnieku kompānija. Blīvi apdzīvotās apkaimes iedzīvotājiem pamatīgas galvassāpes sagādā jestro grausta iemītnieku dzīvesstils, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Divstāvu namā bezpajumtnieki jau ilgstoši uzturoties. Piegulošā teritorija pamatīgi piemētāta ar atkritumiem, ko aiz sevis atstājuši nama iemītnieki. Kā norāda kāds apkaimes iedzīvotājs, bezpajumtnieki apkaimē bieži redzami stiprā alkohola reibumā.

Bažīgais iedzīvotājs stāstīja, ka vairākkārt saucis pašvaldības policiju, bet likumsargi viņus nespējot aizdzīt, tāpēc viņš to uzņēmies pats. Reiz razbainieki ielauzušies viņa automašīnā un nozaguši tajā atstātās personīgās mantas. 

Rīgas pašvaldības policijā (RPP) norāda, ka no iedzīvotājiem saņemtas vairākas sūdzības par notiekošo pamestajā mājā un apkaimē. Konkrētais objekts iekļauts patrulēšanas maršrutā, un policisti savu spēju robežās cenšas palīdzēt satrauktajiem iedzīvotājiem, sacīja RPP pārstāve Ērika Verze.

RPP sacīja, ka var piemērot sodus bezpajumtniekiem par pārkāpumiem, tomēr tie bezpajumtniekus nebiedē, tāpēc likumsargi vērsušies pret īpašuma saimniekiem, kuri atstājuši novārtā ēku.

Rīgas pašvaldībā norāda, ka vēl nesen par šīs ēkas stāvokli un notiekošo tajā vietvara nebija informēta, bet nupat veikta ēkas apsekošana.

Vairāk skaties sižetā!

Video: "Bez tabu" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu