FOTO Šovā "Balss maskā" atmaskots pirmais dalībnieks (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

​Svētdienas, 25. februāra, vakarā, tika atklāts noslēpumainākā muzikālā šova "Balss maskā" jaunās sezonas iepazīšanās raidījums, kurā skatītājiem bija iespēja iepazīties ar pirmajiem septiņiem šova dalībniekiem – Bebru, Kokteili, Planētu, Mutantu, Princesi, Papagaili un Virtuli.

Maskas pirmajā raidījumā izpildīja savas iepazīšanās dziesmas. Vakara laikā šova detektīvi – Samanta Tīna, Jānis Krīvēns jeb Krivenchy, Baiba Sipeniece-Gavare un Mārtiņš Spuris centās atmaskot dalībniekus, izmantojot viņu sagatavotos pavedienus.

Tāpat kā iepriekšējās sezonās, arī šajā ir nemainīga kārtība – skatītāji klātienē lemj, kuri dalībnieki stāsies uz izbalsošanas svītras, bet to, kuram nāksies izstāties no turpmākās sacensības un būs jāņem maska nost, lemj šova detektīvi. 

Šajā nedēļā uz izbalsošanas strīpas stājās Virtulis un Kokteilis. Detektīvi lēma, ka maska jānoņem Virtulim. 

Šova "Balss maskā" jaunās sezonas pirmajā raidījumā zem Virtuļa maskas slēpās dīdžejs un pasākumu vadītājs Magnuss Eriņš.

Jau vēstīts, ka turpmākos 10 svētdienas vakarus kanāla TV3 skatītājiem būs iespēja sekot līdzi spraigajai minēšanas spēlei, kur par uzvaru cīnīsies nu jau 12 sabiedrībā zināmas personības.

Kā zināms, šovā šai sezonā notikušas izmaiņas. Trīs sezonas šova "Balss maska" detektīvu komanda bija nemainīga, bet tagad notikušas izmaiņas – "Radio SWH" vadītāja Jāņa Šipkēvica vietu ieņems cits detektīvs – TV raidījumu vadītājs Mārtiņš Spuris.

Uzzini interesantākos faktus par šova jauno sezonu, lasot zemāk!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu