Ainars Mielavs vērsies pie šova "Balss maskā" veidotājiem, pieprasot paskaidrojumus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA, Publicitātes, Apollo.lv kolāža

​Svētdienas, 25. februāra, vakarā, tika atklāts noslēpumainākā muzikālā šova "Balss maskā" jaunās sezonas iepazīšanās raidījums, kurā dalībnieki izpildīja savas iepazīšanās dziesmas. Viens no dalībniekiem izpildīja latviešu tautasdziesmu "Es izjāju prūšu zemi". Vietnē "X" mūziķis Ainars Mielavs pēc redzētā vērsies pie šova veidotājiem ar jautājumiem. 

Mielavs uzrunāja TV3 un šova veidotājus: "Vai es pareizi saklausīju, ka jūsu raidījumā "Balss maskā" tika izmantota man piederošā fonogramma "Es izjāju prūšu zemi", to izkropļojot ar pārraides dalībnieka dziedāšanu pāri oriģinālajām balsīm?"

Drīz vien uz viņa jautājumu atbildi sniedza Maija Sējāne: "Sveiks, Ainar! Nē, šī fonogramma tika veidota no nulles, arī piebalsis sadziedātas no nulles. Tā tika veidota pēc iespējas tuvu oriģinālajam skanējumam."

Mielavs atbildēja: "Sveiki, Maija! Tādā gadījumā trauksmi atsaucu. Jūsu versija bija tik identiski nokopēta, ka starpspēlēs pat "Shazam" programma to identificēja kā manu, Kaspara Putniņa un Andra Alviķa fonogrammu no ierakstu sērijas "Latviešu tautas mūzikas kolekcija"."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka iepazīšanās raidījumā TV skatītājiem bija iespēja iepazīties ar  ar pirmajiem septiņiem šova dalībniekiem – Bebru, Kokteili, Planētu, Mutantu, Princesi, Papagaili un Virtuli.

Šajā nedēļā uz izbalsošanas strīpas stājās Virtulis un Kokteilis. Detektīvi lēma, ka maska jānoņem Virtulim.

Šova "Balss maskā" jaunās sezonas pirmajā raidījumā zem Virtuļa maskas slēpās dīdžejs un pasākumu vadītājs Magnuss Eriņš.

Noskaties Mutanta priekšnesumu un oriģinālo versiju!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu