Noskaties UFC cīkstonis pirms cīņas pats sevi satraumē, bet tik un tā izcīna uzvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Braiens Ortega
Braiens Ortega Foto: AP/Scanpix

UFC cīkstonis Braiens Ortega pirms svētdien, 25. februārī, notikušās cīņas sevi satraumēja, bet tas netraucēja viņam izcīnīt uzvaru.

Ortega nesenajā UFC Meksikas šovā tikās ar vietējās publikas mīluli Jairu Rodrigesu.

Abi cīkstoņi ir UFC 65,8 kilogramu divīzijas galvgalī, tāpēc šajā duelī, iespējams, tika noskaidrots nākamais šīs svara kategorijas titula pretendents.

Ortegam šī cīņa sākās neveiksmīgi, vēl pirms Brūss Bafers bija noskaitījis oficiālo pieteikumu. Meksikā dzimušais amerikāņu cīkstonis Bafera uzrunas laikā sāka lēkāt, bet neveiksmīgi piezemējās un sastiepa potīti.

Ortega jau iepriekšējās cīņās pret Maksu Holoveju un Aleksandru Volkanovski pierādīja, ka ir viens no sīkstākajiem vīriem 65,8 kilogramu divīzijā. To viņš apliecināja arī šoreiz, pēc trīs gadu pauzes un neveiksmīga pirmā raunda ar pamežģītu potīti uzveicot vienu no savas divīzijas vadošajiem cīkstoņiem.

Video: Ortega ar žņaugšanas paņēmienu uzveic Rodrigesu

33 gadus vecais Ortega ir viens no labākajiem džiudžitsa meistariem visā UFC, un šajā cīņā viņš to apliecināja, ar trešā raunda "trīsstūra" žņaugšanas paņēmienu pārspējot Rodrigesu.

Ortegas karjerā šī bija 16. uzvara 19 profesionālajās cīņās, savukārt par Panteru dēvētais Rodrigess cieta savas karjeras piekto neveiksmi 21 duelī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu