Kaprizovs atzīts par aizvadītās nedēļas NHL spožāko zvaigzni

LETA
Foto: AFP/SCANPIX

Minesotas "Wild" kreisās malas uzbrucējs Kirils Kaprizovs ir atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni, informē līga.

Otrās zvaigznes lauri ir tikuši Toronto "Maple Leafs" labās malas uzbrucējam Mičelam Mārneram, bet trešās - Ņujorkas "Rangers" vārtsargam Igoram Šestjorkinam.

Kaprizovs četros mačos sakrāja 12 (6+6) rezultativitātes punktus, palīdzot komandai uzvarēt trijās spēlēs. 19.februārī uzvarā ar 10:7 pār līgas labāko komandu Teodora Bļugera pārstāvēto Vankūveras "Canucks" Kaprizovs, kurš sakrāja sešus (3+3) rezultativitātes punktus, sasniedza komandas rekordus spēlē un periodā, pēdējā trešdaļā sakrājot četrus (3+1) punktus. Tas viņam bija ceturtais "hat-trick" NHL karjerā un 20. uzvaras vārti līgā.

Pēdējās astoņās spēlēs viņš ir sakrājis 18 (7+11) rezultativitātes punktus un ar 63 (26+37) punktiem ieņem 17.vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Mārners aizvadītās nedēļas četros mačos ar deviņām piespēlēm dalīja līgas labākā piespēlētāja laurus, sakrājot desmit (1+9) punktus, bet komanda uzvaru sēriju pagarināja līdz septiņām. Nedēļu Mārners sāka ar divām triju rezultatīvu piespēļu spēlēm, bet trešajā sakrāja divas rezultatīvas piespēles, kļūstot par pirmo komandā, kurš sešās spēlēs pēc kārtas ticis vismaz pie divām rezultatīvām piespēlēm.

26 gadus vecais Mārners ar 56 spēlēs sakrātiem 72 (23+49) rezultativitātes punktiem ir starp līgas līderiem rezultatīvās piespēlēs (dalīta septītā vieta), punktos (11.) un +/- rādītājā (dalīta 11.vieta ar rādītāju +22).

Šestjorkins trijās spēlēs svinēja trīs uzvaras, palīdzot atkārtot kluba rekordu ar desmit uzvarām pēc kārtas, atvairot visvairāk metienu (119) līgā un ielaižot vien trīs vārtus ar atvairīto metienu procentu 97,5%.

28 gadus vecais vārtsargs ar 25 uzvarām ir piektais līgā, aizvadot 38 mačus.

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu