Kulakova meita atklāj, kāda bijusi tēva pēdējā griba

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Komponista Jura Kulakova meita vijolniece Justīne Kulakova-Sipņevska atklājusi tēva pēdējo gribu, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

Justīne teic, ka pēc tēva aiziešanas viņai obligāti jāizpilda viņa vēlme. "Tēvs vēlējās, lai viņa pēcteči pārvalda viņa muzikālo mantojumu. Un viņš to arī bija jau nokārtojis. Es esmu viņa vienīgā meita, līdz ar to tā atbildība ir jāuzņemas man. Tad es darīšu visu pēc vislabākās sirdsapziņas, lai viņa mūzika turpina dzīvot tālāk. Tas, ka esmu mūziķe, palīdz labāk to saprast un vadīt," atklāj Justīne.

"Jāteic, ka viņa atstātais muzikālais mantojums ir gandrīz neizmērojams..." uzsver viņa.

Tāpat viņa turpinās tēva iesāktās ģimenes tradīcijas, piemēram, rīkot bungu spēlēšanas meistarklases un ģimenes sacensības kartinga trasē.

"Tētim ir bijusi ļoti krāšņa dzīve, un viņam bija dziļa cieņa pret tiem cilvēkiem, ar kuriem viņam ir bijis svarīgs kopīgais ceļš mūža garumā. Teiksim, mana mamma vairāk tētim bija domubiedrs nekā bijusī sieva. Līdz ar to bija ģimeniski pasākumi, kuros mēs sanācām visi kopā, arī ar tēta esošo sievu. Mums sanāca tāda kā paplašinātā ģimene. Tā viņš mūs visus saveda kopā," stāsta Justīne.

Foto: Jura Kulakova bēres

Jau ziņots, ka Juris Kulakovs mūžībā devās 12. februārī 65 gadu vecumā. Atvadīšanās no komponista notika 17. februārī Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā.

Pēc atvadu ceremonijas Rīgā viņš tika guldīts zemes klēpī privātā ceremonijā dzimtas kapos Līvānos.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 27. februāra numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu