Mūziķis Mārtiņš Grunte gatavojas iestūrēt laulības ostā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: martinsgrunte/Instagram

Mūziķis Mārtiņš Grunte, kurš piedalījās šova "Mīla kemperī" otrajā sezonā, nu atradis savu mīlestību un gatavojas iestūrēt laulības ostā.

Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Mārtiņš atklāja, ka pērnā gada nogalē bildinājis savu mīļoto sievieti un saņēmis jāvārdu. 

Viņš jau kādu laiku zinājis, ka šī dāma ir īstā, bet šim solim gatavojies vairākus mēnešus – Mārtiņš veica izpēti, uzrunājot svešus cilvēkus dažādās pilsētās, lai uzzinātu to, kā viņiem izdevies attiecības un laulību nosargāt. 

Abi iepazinās internetā. Tieši Mārtiņa mīļotā pirmā viņu pamanījusi kādā no "TikTok" tiešraidēm. Izrādījies, ka abiem ir kopīga aizraušanās – ziemas peldēšana, kurai pateicoties abi viens otru pamanīja.

Abi kādu laiku sarakstījušies un tad lēmuši satikties. Mārtiņš atminas: "Kad viņu pirmo reizi ieraudzīju, sirds lēkāja kā ķengurs. Man bija tā, ka es nezināju, kur likties." Drīz vien viņš sapratis, ka viņa jūt to pašu. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Mārtiņš mīlestību meklēja arī šovā "Mīla kemperī". Jau šova sākumā Mārtiņš atvēra savu sirdi dzīves baudītājai Ilutai, attiecības attīstījās strauji, tomēr pēc šova abi lēma iet katrs savu ceļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu